Hae toimialalla: Hissit Hyvinkää
Cibes Hissit Oy -esteettömyyttä kaikille - kaikkialla

Cibes Hissit Oy on osa Cibes Lift Group -yhtymää. Yrityksemme on kevyt- ja porrashisseihin erikoistunut koko maan alueella toimiva yritys. Olemme toimittaneet jo yli 2500 kevythissiä ja olemme kokenein erikoishissien toimittajayritys Suomessa ja suurin ruuvitekniikalla valmistettujen erittäin turvallisten kevythissien valmistaja Euroopassa..

Cibes Hissit Oy maahantuo maailman johtavien valmistajien kevyt- ja porrashissejä, jotka täyttävät kaikki EU -alueella vaadittavat turvamääräykset. Tuotevalikoimamme on maan laajin ja kattavin, koska toiminta-ajatuksemme on aina toimittaa käyttäjien kannalta parhaiten soveltuva ratkaisu. Huoltopalvelumme kattaa koko Suomen ja huollamme itse kaikki toimittamamme laitteet.

Tutustu tarkemmin hisseihimme ja palveluihimme .

Yrityksen tarina

Cibes toimittaa kevythissit, kotihissit, tuolihissit ja porrashissit yksityiselle ja julkiselle sektorille. Tuotevalikoimamme on maan laajin ja kattavin.

Monipuolisen tuotevalikoimamme avulla autamme löytämään optimiratkaisut kaikkiin esteettömään liikkumiseen liittyviin ongelmiin.

Ratkaisumme erottuvat korkean turvallisuus- ja laatutason johdosta ja ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä.

Osaamisemme perustuu pitkään kokemukseen, jatkuvaan henkilökunnan koulutukseen ja haluun löytää paras ratkaisu jokaiseen tapaukseen.

Ota yhteyttä sähköpostilla myynti@cibeslift.fi tai puhelimitse 0207432010 !

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 16:00
ti
08:00 - 16:00
ke
08:00 - 16:00
to
08:00 - 16:00
pe
08:00 - 16:00
la
sop.muk
su
sop.muk

Tuotemerkit

Omega, HDN, easylift, flexstep, liftup, Ntd, Kalea, MPR, Otolift, Lehner, Cibes

Lisäyhteystiedot