Ahotaito Oy on vuonna 2005 perustettu yritys, joka on erikoistunut raskaan kaluston, maatalouskoneiden, maanrakennuskoneiden ja kiinteistöhuoltotyökoneiden huoltoihin, AVR-huoltoihin ja korjauksiin. Huollamme niin vaativat kuin pienemmätkin traktorit. Lisäksi huollamme ja korjaamme ajoneuvojen ja työkoneiden ilmastointilaitteita sekä kaikenlaisia työlaitteita. Toimitamme myös korkealaatuisia raskaan kaluston ja maatalouskoneiden voiteluaineita.

Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita Huittisista käsin noin 100 kilometrin säteellä, Satakunnan, Pirkanmaan ja eteläisen Varsinais-Suomen seudulla. Saat meiltä varaosat kaiken merkkisiin koneisiin ja kattavan määrän palveluita helposti saman katon alta. Olemme tunnettu traktorihuoltoyritys ja kaikilla asentajillamme on laaja vuosien kokemus erimerkkisistä traktoreista. Pidämme huolen siitä, että traktorisi kestää vuosia ja katseita myös jatkossa! 

Kun traktorissasi ilmenee vika, tule käymään paikan päällä. Asiantuntijamme antavat sinulle neuvoja tai kartoittavat viat. Haemme tarvittaessa traktorisi huoltoon/korjaukseen ja palautamme korjauksen jälkeen sovittuun paikkaan. 

Olemme New Hollandin ja Case IH:n hyväksymä ja valtuutettu traktorihuoltoja sekä -korjauksia tekevä yritys. 

Palveluitamme ovat:

- Korjaus- ja asennuspalvelut 

- Vikakorjaukset asennuspalveluineen 

- Moottoriasennukset 

- Lisävarusteasennukset 

- Takuu- ja vakuutuskorjaukset 

- Varaosat 

- Hydraulikorjaukset 

Sijainti kartalla

Tuotemerkit

New Holland, Case IH, Avant, Trima, Kverneland, Joskin, Farmi Forest