Kodinkonehuolto AH Lesch Ky

  • Avoinna nyt

Olemme täyden palvelun asiantunteva kodinkonehuolto. Asiakasystävällinen toimintamme on jatkunut jo vuodesta 1995. Ammattitaitoinen henkilökuntamme asentaa ja huoltaa kaikki kodinkonemerkit laajalla ja pitkäaikaisella kokemuksella asiakkaan toiveiden mukaan, palvelualueena Helsinki, Espoo, Vantaa ja Sipoo sekä koko eteläinen Suomi.

Luotettavan huoltopalvelumme lisäksi tarjoamme myös asennuspalvelun, varaosat ja tarvikkeet sekä varakonepalvelun.

Takuuhuollamme seuraavat merkit:

Baukchnect, Beko, Blomberg, Daewoo, Dyson, Ecotronic, Fisher Paykel, Franke liesikuvut ja liesituulettimet, Gram, Haier, Ignis, Liebherr, Lapetekin liesituulettimet, Moccamaster, Panasonic, Smeg, Techwood, Whirpool ja Witt. Muut merkit huollamme/korjaamme takuuajan umpeuduttua.

Ensisijaisesti korjaamme laitteen paikan päällä, mutta tarvittaessa tuomme sen toimipisteeseemme ja palautamme sen huollettuna takaisin.

Korjaamme/huollamme kaikki merkit! Asennuspalvelumme on käytössänne uuden laitteen asennuksissa tai vanhan laitteen uusimisessa! Voit täyttää kotisivuillamme myös sähköisen huoltotilauslomakkeen.

 

Aukioloajat

ma
08:00 - 16:00
ti
08:00 - 16:00
ke
08:00 - 16:00
to
08:00 - 16:00
pe
08:00 - 16:00

Aihealue

Kodintekniikka

Y-tunnus

0917208-7

Tuotemerkit

Avintage, Ahma, Bauknecht, Beko, Blomberg, Climadiff, Daewoo, Dyson, Ecotronic, Fisher, Paykel, Franke, Gram, Haier, Ignis, Lapetekin, Liebherr, Logik, Matsui, Moccamaster, Panasonic, Sandström, Smeg, Techwood, Whirpool, Witt