Hae toimialalla: Ravintola

Casa Mare

Ravintoloita Y-tunnus: 0292640-5
Lämminhenkinen, lapsiystävällinen ja herkullisen ruuan ravintola Lauttasaressa

Meillä Casa Maressa lämpimän kodikas ja tuttavallisen välitön tunnelma tervehtii sisääntulijaa jo ovelta. Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva ravintolamme kutsuu sinut istahtamaan hyvän ruoan, virkistävän juoman ja iloisen seuran pariin. Ystävällinen ja mutkaton palvelumme, herkullinen ruokamme ja kotoisat tilamme palvelee sinua viikon jokaisena päivänä Lauttasaaren sydämessä. 

Keittiömme loihtii reilut, itsetehdyt lounaat, vaihtuvien teemaviikkojen menut ja suussa sulavan herkulliset illalliset, jokasyksyistä Oktoberfestia unohtamatta. Erikoisviikoilla lautasilla komeilevat esimerkiksi pihvit, äyriäiset, blinit tai keväiset parsa-annokset.

Lapsiystävällinen ravintolamme huomioi myös perheen pienimmät, jotka löytävät menusta sopivat annokset sekä ravintolan tiloista oman leikkisän nurkkauksen.

Casa Maren tunnelmallisen ravintolakeitaan yhteydessä palvelevat myös viihtyisä baari, 4 kabinettia sekä tilava kesäterassi. Casa Maren baarin puolella voi seurata TV:n urheilutapahtumia, pelata seurapelejä tai lueskella lehtiä.

Piipahda lounaalle, koe ikimuistoinen sunnuntaiateria perheen kanssa tai nautinnollinen illallinen pitkän kaavan mukaan - tervetuloa!

Kabinetit kokouksille ja juhlille

Kabinettimme sopivat mainiosti niin perhejuhlien, pikkujoulujen, kokousten kuin tiimipalavereidenkin järjestämiseen. Viihtyisät ja monipuoliset tilamme mukautuvat joustavasti tilaisuutesi luonteen ja osallistujamäärän mukaan. Teemme mielellämme toiveidesi mukaisen maistuvan tarjoilun.

- Ravintolasali 106 hlö

- baari 65 hlö

- terassi 70 hlö

- Hildenkabinetti 10 hlö

- Gyldenkabinetti 16 hlö

- Tallbergkabinetti I 14 hlö

- Tallbergkabinetti II 14 hlö,

- yhdistettynä Tallberg I + II 28 hlö

Kabineteissamme on valkokangas ja WLAN-yhteys. Katso tarkemmat lisätiedot ja kokouspaketit kotisivuillamme.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
11:00 - 22:00
ti
11:00 - 22:00
ke
11:00 - 22:00
to
11:00 - 22:00
pe
11:00 - 24:00
la
12:00 - 24:00
su
12:00 - 22:00