Hae toimialalla: Ravintola Helsinki

Casa Mare

Gyldenintie 6, 00200 HELSINKI Ravintoloita Y-tunnus: 0292640-5
Lämminhenkinen, lapsiystävällinen ja herkullisen ruuan ravintola Lauttasaressa

Meillä Casa Maressa lämpimän kodikas ja tuttavallisen välitön tunnelma tervehtii sisääntulijaa jo ovelta. Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva ravintolamme kutsuu sinut istahtamaan hyvän ruoan, virkistävän juoman ja iloisen seuran pariin. Ystävällinen ja mutkaton palvelumme, herkullinen ruokamme ja kotoisat tilamme palvelevat sinua viikon jokaisena päivänä Lauttasaaren sydämessä. 

Keittiömme loihtii reilut, itsetehdyt lounaat, vaihtuvien teemaviikkojen menut ja suussa sulavan herkulliset illalliset, jokasyksyistä Oktoberfestia unohtamatta. Erikoisviikoilla lautasilla komeilevat esimerkiksi pihvit, äyriäiset, blinit tai keväiset parsa-annokset.

Lapsiystävällinen ravintolamme huomioi myös perheen pienimmät, jotka löytävät menusta sopivat annokset sekä ravintolan tiloista oman leikkisän nurkkauksen.

Casa Maren tunnelmallisen ravintolakeitaan yhteydessä palvelevat myös viihtyisä baari, 4 kabinettia sekä tilava kesäterassi. Casa Maren baarin puolella voi seurata TV:n urheilutapahtumia, pelata seurapelejä tai lueskella lehtiä.

Piipahda lounaalle, koe ikimuistoinen sunnuntaiateria perheen kanssa tai nautinnollinen illallinen pitkän kaavan mukaan - tervetuloa!

Kabinetit kokouksille ja juhlille

Kabinettimme sopivat mainiosti niin perhejuhlien, pikkujoulujen, kokousten kuin tiimipalavereidenkin järjestämiseen. Viihtyisät ja monipuoliset tilamme mukautuvat joustavasti tilaisuutesi luonteen ja osallistujamäärän mukaan. Teemme mielellämme toiveidesi mukaisen maistuvan tarjoilun.

- Ravintolasali 106 hlö

- Baari 65 hlö

- Terassi 70 hlö

- Hildén-kabinetti 10 hlö

- Gyldén-kabinetti 16 hlö

- Tallberg I -kabinetti 14 hlö

- Tallberg II -kabinetti 14 hlö,

- Tallberg I ja II yhdistettynä 28 hlö

Kabineteissamme on valkokangas ja WLAN-yhteys. Katso tarkemmat lisätiedot ja kokouspaketit kotisivuiltamme.

Katso myös muut Ravintolakolmion ravintolat!

www.ravintolakolmio.fi

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
11:00 - 22:00
ti
11:00 - 22:00
ke
11:00 - 22:00
to
11:00 - 22:00
pe
11:00 - 24:00
la
12:00 - 24:00
su
12:00 - 22:00