Hae toimialalla: Valokuvaus Helsinki
Palveleva, oikea kamerakauppa, myös netissä!

Top Shot Oy on vuonna 1991 perustettu kamerakauppa, joka ensimmäisenä Suomessa aloitti erikoistumisen digikuvaukseen ja vuonna 1999 aloittanut verkkokauppammekin on alan ensimmäinen. Ehdimme kasvaa yli kahden vuosikymmenen aikana Suomen toiseksi suurimmaksi alan erikoisliikkeeksi. Suuri valikoimamme, kilpailukykyiset hinnat sekä osaava ja palvelualtis henkilökuntamme mahdollistivat sen.

Olemme virallisten maahantuojien valtuuttama jälleenmyyjä mm. Adobe, Canon, DJI, Gitzo, Gossen, Eizo, Elinchrom, Epson, Jobo, Lastolite, Lowepro, Manfrotto, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, Samsung, SanDisk, Sigma, Tamron, Transcend, Velbon ja Wacom -tuotemerkeille. Myymämme kuluttajatuotteet sisältävät Kuluttajansuojalain edellyttämät takuut ja käyttöohjeet (painettuna tai cd:llä).

Tuotteet ovat tilattavissa verkkokaupastamme ja toimitukset tapahtuvat Matkahuolto Oy:n tai Posti Oyj:n välityksellä. Osa tuotteista on heti toimitettavissa omasta varastostamme (tuotteen kohdalla näkyy merkintä Myymälässä / Varastossa), muutoin toimitamme muutaman päivän toimitusajalla. Myymälämme Helsingissä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja postimyyntipalveluamme on kehuttu ripeäksi. Myymälämme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-18 ja lauantaisin 10-14.

Verkkokauppamme on toiminut jo lähes kaksikymmentä vuotta, verkkokaupassamme rekisteröityminen ei ole pakollista. Rekisteröitymisen etuna on, että yhteystietosi säilyvät tulevia tilauksia varten. Luottamus on yrityksemme toiminnalle tärkeintä ja menestyksemme riippuu siitä. Sitoudumme säilyttämään luottamuksesi ja suojaamaan tietosi, emmekä anna niitä ulkopuolisten käyttöön.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
10:00 - 18:00
ti
10:00 - 18:00
ke
10:00 - 18:00
to
10:00 - 18:00
pe
10:00 - 18:00
la
10:00 - 14:00
su
Suljettu

Tuotemerkit

Mm. Adobe, Canon, Gossen, Eizo, Elinchrom, Epson, Jobo, Lastolite, Lowepro, Manfrotto, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, Samsung, SanDisk, Sigma, Tamron, Transcend ja Wacom