Vihersisustuspalvelu O. Valo Oy

Pallotie 48 f, 01280 VANTAA Vihersisustus Y-tunnus: 0649370-7
Viherpalvelut Uudenmaan-alueella

Vihersisustuspalvelu O. Valo Oy on jo yli 30 vuotta vehreyttänyt yritysten ja yksityisten tiloja Uudenmaan-alueella, sekä sisätiloissa että puutarhoissa. Korkea ammattitaito sekä joustava organisaatio ovat valttejamme. Palveluihimme kuuluvat viherkasvien myynti ja viherkasvihuolto, viherrakentaminen sekä pihojen ja puutarhojen hoitosopimukset. Toimimme koko Uudenmaan-alueella. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä omakotitalojen ja julkistentilojen vihersuunnittelussa ja -rakentamisessa. Kysy lisää soittamalla!

Puutarha- ja pihatyöt

Tarvitsetko apua pihatöihin? Vihersisustuspalvelu O. Valo Oy hoitaa kaikenlaiset puutarhatyöt suunnittelusta viherrakentamiseen ja pihanhoitoon. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset että yksityiset.

- Viherrakentaminen

- Hoitotyöt

- Puiden ja pensaiden leikkaukset

- Kesäkukkaistutukset

- Siirtonurmikot

- Konsultointi

- Suunnittelu

Vihersisustus

Kukkaloisto kaunistaa! Vihersisustus onkin oiva tapa saada eloa ja luonnonkauneutta niin kotiin, toimistolle kuin muihinkin tiloihin. Vihersisustuspalvelu O. Valo Oy tarjoaa yrityksille ja yksityisille kokonaisvaltaista palvelua niin leikkokukkien, viherkasvien kuin silkkikasvien osalta. Toimitamme asiakkaiden tilaamat kukat erilaisiin tilaisuuksiin. Sidomme viikkokimppuja ja tuomme ne sovittuna päivänä. Vuokraamme viherkasveja messuille, näyttelyihin ja edustustilaisuuksiin. Pidempiaikaiseen vuokraukseen tarjoamme kasvien leasingsopimusta, johon sisältyy myös kasvien huolto.

Vihersuunnittelu avaimet käteen -palveluna

Teemme vihersuunnitelmia, toimitamme valmiit kasviryhmät paikoilleen ja tarvittaessa myös huollamme ne. Sopimukseen kuuluu kasvien kastelu, lannoitus, multaus, tuenta, leikkaus, lehtien kiillotus ja kasvinsuojelu. Huollamme ulkotiloissa olevia kohteita, kuten nurmikoita, kesäkukkaistutuksia, puita sekä pensaita. Luotettava ja ystävällinen palvelu. Voit jättää kaikki alan työt huoleksemme!

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla