Hae toimialalla: Konsultointi Helsinki
Tietokoneapu kotiin, opastamme, autamme ja korjaamme

Cealy Oy on kotimainen atk-huoltoyritys Helsingissä. Tarjoamme kotikäynteinä luotettavaa asennusapua digilaitteen, älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen (Windows ja Mac) asennuksessa ja käytössä, niin aloittelijoille kuin jo kokeneille käyttäjille Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Teemme kotikäyntinä tietotekniikan ja kodin viihde-elektroniikan asennuspalveluja.

Kauttamme henkilökohtainen tukipalvelu esim. uuden tietokoneen käyttökuntoon laittaminen kotona, Smart TV:n käyttöönotto, tallentavan digiboxin asennus tai TV:n lisäpalveluiden toimintaan liittyvissä asioissa.

Kaipaako nykyinen tietokoneesi ohjelmistopäivityksiä, onko vanhan laitteen käytössä ilmennyt ongelmia? Apu on nyt lähellä: Ota yhteys Cealyn asiantuntijaan, joka kartoittaa tietokoneesi kunnon ja tekee sinulle ehdotuksen siitä, kuinka ongelmat voidaan korjata.

Kodin tietotekniikan käyttöapu ja -opastus: - Yrityksemme tekee kotikäyntejä pk-seudulla. - Tarjoamme atk-opastusta, neuvontaa ja asennusapua kotikäyttäjille.

Teemme kodin laajakaistan käyttöönoton ja tietoturva-asennukset; - Langattoman lähiverkon (Wifi), mobiiliyhteyden (3G/4G) asennukset sekä tietoliikenneyhteyden suojaus. - Tietoturvan asentaminen (virustorjunta, palomuuri) - Internet-yhteyden ongelmatilanteiden ratkaisu.

- Käyttöjärjestelmän asennukset

- Asennamme erilaiset oheislaitteet, kuten tulostimien, skannereiden, kameroiden, älypuhelimien asennukset ja niiden liitännän tietokoneisiin sekä ohjelmien asennukset asiakkaan luona.

Ota yhteys soittamalla tai sähköpostilla! puh. 0405057666

Voit tutustua palveluihin ja tuotteisiimme tarkemmin kotisivuillamme.

Kodin digilaitteiden asennus, Smart TV, digiboksi ja maksukanavat

Oletko yksin kodin viihde-elektroniikan haasteiden kanssa? Ei hätää, me autamme! Tietotekniikan ammattilaiselta saat apua nopeasti ja luotettavasti. Asiantuntijamme hoitaa digiongelmanne kuntoon kotonanne. Laitteita ei tarvitse viedä mihinkään.

Ota yhteyttä, kun... - TV-kanavat eivät näy tai kanavia puuttuu - Lisälaitteiden liittäminen (Blu-ray, wlan/internet) ei onnistu - Smart TV:n ominaisuudet eivät toimi - Tilaamasi viihdepaketti (DNA, Elisa, Sonera) tai suoratoistopalvelu (Netflix, HBO, Viaplay) ei toimi / näy. - Ohjelmien näkyminen tallentavalta digiboksilta TV:n kautta ei toimi.

Meiltä saat apua Smart TV:n, digiboksin ja maksukanavien, suoratoistopalvelujen asentamiseen sekä kytkemme TV:n uudet lisälaitteet puolestasi. Teemme kodin digilaitteille uusimpien ohjelmistoversioiden päivittämisen.

Cealyn asiantuntija huolehtii uuden digilaitteesi asennuksen puolestasi ja opastaa sinua sen vaivattomaan käyttöön. Älä jää yksin digiongelmiesi (TV:n / digiboxin) kanssa, vaan tilaa meidät avuksesi!

TIETOKONEEN VUOSIHUOLTO PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Ajoittainen tietokonehuolto pitää laitteistosi käyttövarmana ja tehokkaana. Tietotekniset laitteet tarvitsevat tasaisin väliajoin suoritettua huoltoa siinä missä muutkin monimutkaiset järjestelmät. Vuosihuoltomme varmistaa, että tietokoneesi on ohjelmistoiltaan päivitetty, turvallinen ja puhdistettu järjestelmää ja käyttökokemusta haittaavista hidasteista.

TIETOKONEEN VUOSIHUOLTO SISÄLTÄÄ: Tietokoneen käyttöjärjestelmän kunnon tarkastaminen. Muistin ja prosessorikuorman tarkastaminen. Väliaikaistiedostojen poistaminen. Tiedostojen eheytystarpeen tarkastaminen. Nettikäytön apuohjelmien tarkistus. Internet-selaimen päivitys ja toiminnan nopeuttaminen. Tietoturvan tarkistus ja virustunnisteiden päivitys tarvittaessa. Tarvittaessa suositus jatkotoimenpiteistä. Tietokonehuollon kesto on n. 60 min.

OTA YHTEYTTÄ JA TILAA TIETOKONEHUOLTO JO TÄNÄÄN! puh. 0405057666

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
11:00 - 19:00
ti
11:00 - 19:00
ke
11:00 - 19:00
to
11:00 - 19:00
pe
11:00 - 19:00
la
12:00 - 16:00
su
12:00 - 16:00

Tuotemerkit

digiasiantuntija, Smart TV, suoratoistopalvelu, Telia TV, Elisa Viihde, DNA TV, Nokia, Samsung