Sijainti kartalla

Tietoa meistä

Suomalainen kaupan ja teollisuuden verkkokauppa

S. Sareskoski Oy on vuodesta 1991 toiminut suomalainen teknisen alan tukkuliike. Asiakaskuntamme koostuu suurista kansainvälisistä yrityksistä pk-sektorin laitevalmistajiin, kauppiaisiin ja pienyrittäjiin. Tarjoamme helppokäyttöisen, yrityksille suunnatun B2B-verkkokaupan, josta löydätte nopeasti tarvitsemanne tuotteet varustettuina monipuolisilla tuotetiedoilla.

Tuotevalikoimaamme kuuluu mm. yritysten logistiikan, varaston ja toimiston kuljetusvälineitä, kalusteita ja tarvikkeita. Olemme vuosien mittaan erikoistuneet myös teollisuusteippeihin, yritysten turvamerkintöihin (DIY-tulostukset kilvissä) sekä teollisuusputkistojen merkintöihin.

Kotimaisten alihankkijoiden ja toimittajien ohella markkinoimme maailmanlaajuisten yritysten edustuksia ja tuotteita mm. Bradyn tunnistus- ja turvatuotteita sekä maailman suurimman lukkotehtaan Master Locks Co. turvalukitusohjelmistoa yksinoikeudella Suomessa.

Turvatuotteiden valikoimaa täydentävät erilaiset henkilösuojaimet, turvapehmusteet sekä aluerajaus- ja sulkutuotteet. Pakkaamiseen tarjoamme laatikot, pehmusteet ja teipit. Pakkausteipit toimitamme myös asiakkaan painatustoivomuksilla ja logolla painettuna. Kuormansidontaan ja nostoapuvälineisiin erikoistuneen Nikotuote Oy:n toiminta siirtyi meille vuonna 2007. Tuotteet ja valmistus jatkuvat yhtiössämme. Hankinta vahvisti jo olemassa olevia kuljetusvälineiden ja nostolaitteiden tarjontaamme.

Aukioloajat

ma
08:00 - 16:00
ti
08:00 - 16:00
ke
08:00 - 16:00
to
08:00 - 16:00
pe
08:00 - 16:00
la
Suljettu
su
Suljettu