Tietoa meistä

Vuonna 1977 perustettu Pur-ait Oy on Suomen suurin aitojen ja porttien valmistaja. Pursoaitojen ja porttien materiaalina on luja, kevyt ja ruostumaton alumiini. Pur-ait Oy toimittaa ja asentaa aitakokonaisuudet sekä porttiympäristöt asiakkaiden tarpeiden mukaan käsikäyttöisenä tai automatisoituna.

Toiminnankuvaus

Pur-ait Oy valmistaa ja asentaa aluesuojauksessa käytettyjä alumiinisia aita- ja porttiratkaisuja. Alansa johtavana toimijana Pur-ait Oy tarjoaa asiakkailleen kattavaa PurService-huoltopalvelua sekä varaosapalvelua koko maassa toimittamilleen ja asentamilleen tuotteille. Tarvittaessa asiakkaalla on käytettävissään Pur-ait Oy:n suunnittelupalvelu aita-ja porttiympäristöjen automaatioratkaisuissa. Pur-ait Oy:n valmistamat liukuportit ovat CE-hyväksyttyjä. Pur-ait Oy tuo maahan ja asentaa lastentarha-aidan vaatimukset täyttävää säleverkkoaitaelementtejä.

Erikoistuminen

Valtaosa myydyistä aidoista ja porteista on valmistettu omassa tuotantolaitoksessa, suomalaisen Purso Oy:n alumiiniprofiileista. Purso-aitojen ja -porttien materiaalina on luja ja kevyt alumiini. Laadukkaiden merkkituotteiden lisäksi suunnittelu- ja asennuspalvelu sekä varolaitteet ja automatiikka.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 16:00
ti
08:00 - 16:00
ke
08:00 - 16:00
to
08:00 - 16:00
pe
08:00 - 16:00
la
Suljettu
su
Suljettu