Ideasta [paino] tuotteeksi

Painoryhmä on ketterä kotimainen painotalo Helsingin Alppilassa, lähellä Messukeskusta. Meille henkilökohtainen palvelu on itsestään selvää, ja etsimme parhaat ratkaisut asiakkaiden painatusongelmiin. Ja tottahan meillä on käytössä digipainon lisäksi myös perinteiset offset- ja kohopainokoneet. Kokemusta ja ammattitaitoa Painoryhmälle on karttunut rutkasti vuosikymmenten aikana. Laadun ja luotettavuuden takeena on Painoryhmä Oy:lle myönnetty laatusertifikaatti.

Joustava tuotevalikoima

- Käyntikortit - Muistilehtiöt - Lomakkeet - Kirjekuoret - Esitteet - Flyerit - Postikortit - Kutsukortit - Koulutusmateriaalit - Itsejäljentävät lomakkeet - Raporttilomakkeet - Julisteet - Roll-Upit - Kilpailunumerot

Asiakaslähtöinen digipaino

Olemme yksilöllinen ja palveleva painotalo. Neuvonta, asiakkaan kuunteleminen ja hyvä palvelu on meidän ykkösjuttumme. Painoryhmä pitää huolen siitä, että tilaamasi painotuotteet valmistetaan sovitulla tavalla ja sovitussa aikataulussa. Käytössämme olevat painokoneet mahdollistavat sekä pienten että suurien erien painamisen kustannustehokkaasti. Tarvitsetpa sitten käyntikortteja tai suuria julisteita, ota yhteyttä osaavaan painoon.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 17:00
ti
08:00 - 17:00
ke
08:00 - 17:00
to
08:00 - 17:00
pe
08:00 - 17:00
la
Suljettu
su
Suljettu