Talin keilahalli

Huopalahdentie 28, HELSINKI Keilahalleja Y-tunnus: 0107101-1
Talin keilahalli - ainutlaatuisin keilahalli koko maailmassa

Talin keilahalli tunnetaan erityisesti kilpakeilailun keskuksena, mutta sopii aivan loistavasti myös vapaa-ajan keilailuun olipa kyseessä sitten yrityksenne tapahtuma tai mukavaa ajanviettoa ystävien tai perheen kesken. Käytössänne on loistavat maksuttomat pysäköintimahdollisuudet, tilaussauna, kokous- ja ravintolapalvelut. 4 biljardi-pöytää ja 3 snooker- pöytää palvelevat biljardiharrastajia. Tali Pro Shop palvelee keilailuvälineasioissa. Meillä on myös mahdollisuus keilauskoulutukseen, alkeiskursseista-jatkokursseihin. Järjestämme mm. turnauksia ja hauskanpitoon terkoitettuja Bowling Mega Party - tapahtumia.

Tarkistathan kesäaukioloajat kotisivuiltamme www.bowling.fi

Tervetuloa Talin keilahalliin, ainutlaatuisimpaan keilahalliin koko maailmassa

Keilahalli kaikille

Vaikka Talin keilahallin radat ja olosuhteet ovat huippuluokkaa ei Talin keilahallia ole tarkoitettu vain ammattilaisille. Talin keilahallissa voivat keilata yhtä hyvin aloittelijat ja hohtokeilaajatkin. Hohtokeilailua Talin keilahallissa on normaalisti lauantaisin ja Talin keilahallin perhehohto onkin muodostunut lapsiperheiden suosikiksi.

Talin keilahallista löytyy A-oikeuksin palveleva Ravintola Tali Cafe, josta löytyy kahvilatuotteiden lisäksi lämmintä ruokaa aina sen aukioloaikoina. Keittiö suljetaan tuntia ennen keilahallin sulkemista. Talin keilahallissa voi keilailun lisäksi pelata myös biljardia ja snookeria.

Yhdistä keilailuun myös 20 hengen sauna hyvällä ruualla.

Yritysten ja yhteisöjen liikuntapäivät Talin keilahallissa ja sen ympäristössä

Talin keilahalli on osa Talin liikuntapuiston monipuolisia liikuntapalveluja. Alueelta löytyy keilailun ja biljardin lisäksi sulkapallo, squash, köysiseikkailu, tennis, kuntosali, ryhmäliikuntaa kaikissa muodoissa, 18-reikäinen golfkenttä, kenttä amerikkalaiselle jalkapallolle, useita jalkapallokenttiä sekä jalkapallohalli. Hiukan kauempaa löytyy myös 18-väyläinen frisbeegolfrata.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
10:00 - 22:00
ti
10:00 - 22:00
ke
10:00 - 22:00
to
10:00 - 22:00
pe
10:00 - 22:00
la
10:00 - 22:00
su
11:00 - 18:00

Tuotemerkit

BRUNSWICK, DV8, Radical