Hinausautokeskus

  • Avoinna nyt

Hinausautokeskus Valmiina auttamaan.

Hinausautokeskus on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa hinaus- ja tiepalveluita kellon ympäri Uudenmaan alueella keskittyen pääkaupunkiseutuun. Hinaus - ja tiepalveluiden lisäksi tarjoamme auton kierrätystä sekä konekuljetuksia.

Edustamme Autoliiton valtakunnallista hinaus- ja tiepalveluverkostoa pääkaupunkiseudulla.

Nykyaikaisen kaluston ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla pystymme mihin vain!

HINAUSPALVELU

Mikäli henkilö- tai pakettiauton matka yllättävästi katkeaa syystä tai toisesta, hinausautomme kuljettavat kaikenkokoiset henkilö- ja pakettiautot turvallisesti korjaamoon, myös nelivetoiset. Kalustomme soveltuu myös pitkien matkailuautojen sekä raskaiden kuorma-autojen hinauksiin.

TIEPALVELU

Rikkoutunut ajoneuvo ei aina vaadi hinausta korjaamolle, vaan ajoneuvo voidaan saadaan kuntoon jo tien päällä. Teknisen tai mekaanisen vian tultua pyrimme aina siihen, että matka jatkuisi omalla ajoneuvolla aina kun se vaan on mahdollista. Tyypillisiä tiepalvelutehtäviä tien päällä ovat renkaan paikkaus tai vaihto, apuvirran anto tai akun vaihto, lukittuneiden auton ovien avaus, polttoainetankin tyhjennys väärästä polttoaineesta tai vikakoodien nollaus.

KONEKULJETUS

Tarjoamme työkoneiden kuljetuspalveluita nopealla ja joustavalla aikataululla. Lavakalustomme mahdollistaa erilaisten pyörillä liikkuvien työkoneiden mm. trukkien, henkilönostimien ja traktoreiden kuljetukset lavalla aina 12 000 kg saakka. Asiakkaitaimme ovat mm. konevuokraamot, koneiden maahantuojat, rakennusliikkeet ja maalausliikkeet.

AUTOJENKULJETUS

Monipuolisella autonkuljetuskalustolla kuljetamme kustannustehokkaasti useita autoja kerrallaan koko Suomen alueella.

AUTON KIERRÄTYS

Maksuton romuauton nouto autokierrätykseen nopeasti ja vaivattomasti yhteistyössä Kuusakosken kanssa.

 

Aukioloajat

ma
00:00 - 24:00
ti
00:00 - 24:00
ke
00:00 - 24:00
to
00:00 - 24:00
pe
00:00 - 24:00
la
00:00 - 24:00
su
00:00 - 24:00

Lisäyhteystiedot

Aihealue

Hinauspalvelut

Y-tunnus

0108923-8