Tervetuloa Ravintola Origoon!

Tule nauttimaan unohtumaton illallinen, maukas lounas tai järjestä tapahtuma, jonka hyvä ruoka kruunaa. Lähiruokaan ja luomuun nojaava ruokalistamme elää sesonkien ja kulloinkin saatavilla olevien herkkujen mukaan, aina löytyy jotain uutta maistettavaa.

Ravintola Origo sijaitsee vanhassa vuonna 1897 rakennusmestari A. Hämäläisen piirtämässä makasiinissa Hangon Itäsatamassa ja on avoinna vuoden ympäri päivittäin klo 12-22!

Tervetuloa romanttiseen, kynttilöin valaistuun makasiinimiljööseen!

Ravintola

Origon á la Carteen astuva asiakas kohtaa ensimmäisenä mahtavan saaristolaispöydän keskellä salia. Paikallisten kalastajien saaliit tarjoillaan siinä mitä maukkaimmin valmistettuina Hankoniemen kalaherkkuina. Tarjolla on aina tietenkin myös perinteinen kermainen lohikeitto ja Origon kuuluisa pippuripihvi. Näiden lisäksi listalta löytyy sesongin sen hetken maukkainta paikallista tarjottavaa, kuten parsaa, sieniä, marjoja, kalaa, lammasta, lintuja ja riistaa, Hangosta, Bovikista, tai esimerkiksi Fiskarssista. Ruokalista elää jatkuvasti luottotavarantoimittajiemme tarjonnan mukaan, joten aina löytyy jotain uutta kokeiltavaa.

Juhlapalvelu

Suunnittelemme mielellämme tilaisuuteenne tarjottavat menukokonaisuudet, ja halutessanne olemme valmiita ottamaan vastuun koko tilaisuuden järjestämisestä aina tilojen koristelusta ja kattamisesta, tilaisuuden viihdetarjontaan asti. Yritystapahtumaa voidaan piristää esim. carting- ajokilpailuilla tai paint- ball tapahtumalla, kalastusreissulla tai joukon naispuolisille jäsenille järjestetyllä hyvinvointi -ja kauneudenhoitopalveluilla. Mahdollisuus on tietenkin saunomiseen tai vaikka luomulammastilavierailuun.

Kokoustilat

Origossa järjestät kokoukset vaivattomasti yksityisinä yläkerrassamme, tai pienimuotoisesti kabinetissa alakerrassamme. Varustuksiin yläkerrassa kuuluu videotykki ja iso valkokangas (n.2*2m), sekä tarvittaessa fläppitaulu tusseineen. Alakerrassamme on käytettävissä tv ruutu näyttönä.

Järjestämme tietenkin tarjoilut kokouksiinne tiloissamme, tai saatte ne helposti tilattua toimitettuna omiinkin tiloihinne tarpeidenne mukaan. Valikoimaamme kuuluu mm. aamukahvit, iltapäväkahvit, lounaat, hedelmävadit ja illalliset. Räätälöimme yrityksenne tarpeiden mukaiset kokonaisuudet aina toiveidenne mukaan ja tietenkin mahdollisuuksien mukaan paikallisista raaka-aineista.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
12:00 - 22:00
ti
12:00 - 22:00
ke
12:00 - 22:00
to
12:00 - 22:00
pe
12:00 - 22:00
la
12:00 - 22:00
su
12:00 - 22:00