Hae toimialalla: Optikkoliike Hamina

Silmäoptiikka Hamina

Kaivokatu 10, 49400 HAMINA Optikkoja ja silmälasiliikkeitä Y-tunnus: 2005821-8
Kaikki näönhuollon palvelut yhdestä paikasta

Optikkoliike Silmäoptiikka toimii neljässä toimipisteessä Kymenlaaksossa ja toimittaa kaikki näönhuollon palvelut: optikon näöntutkimukset ja silmälääkäripalvelut, silmälasit, piilolasit, aurinkolasit ym.

Näkönne palveluksessa

Silmäoptiikassa on tarjolla monipuoliset sekä optikon että silmälääkärin palvelut. Ammattitaitoinen henkilöstömme ja ajanmukaiset tutkimuslaitteet varmistavat huolelliset näöntutkimukset, ja useimmiten käynti optikolla riittää.

Kaikissa toimipisteissämme on piilolaseihin ja työnäkemiseen pätevöitynyt henkilöstö. Sekä optikko- että myymälähenkilöstömme osaamista kehitetään jatkuvalla täydennyskoulutuksella. Suosimme kotimaista työtä ja tuotteita sekä lupaamme nopeat toimitukset.

Silmälasit

Linsseinä käytämme kaikkia maailman tunnetuimpien valmistajien tuotteita kuten Tokai, Kodak, Varilux / Essilor ja Hoya. Laajassa kehysmallistossamme huolehdimme hyvästä hinta/laatusuhteesta myös merkkikehyksissä. Tervetuloa tutustumaan.

Aurinkolasit

Valinnan varaa on ympäri vuoden! Aurinkolasit saa myös omilla silmälasivoimakkuuksilla ja linssivaihtoehtoja on useita - myös auringonvalon mukaan tummuvia.

Piilolasit

Piilolaseja ja tarvikkeita saa kaikista liikkeistämme. Linsseistä valitaan aina sinun silmillesi ja käyttötavoillesi paras. Piilolasien käytön opastus kuuluu luonnollisesti palveluumme niiden käyttöä aloitettaessa.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
09:00 - 17:00
ti
09:00 - 18:00
ke
09:00 - 17:00
to
09:00 - 17:00
pe
09:00 - 17:00
la
09:00 - 13:00
su
Suljettu

Tuotemerkit

SKAGA, MARC CAIN, TRACTION, LA MATTA, MOREL, KOALI, LIGHTEC, NOMAD, OGA, REBEL, RAYBAN, INVU, DAILIES, ACUVUE, B&L, VARILUX, ESSILOR, TOKAI, KODAK