Hae toimialalla: Autoliike Forssa

Tietoa meistä

Täyden palvelun autotalo

Tarjoamme asiakkaillemme uusia autoja luotettavilta automerkeiltä: Mercedes-Benz, Ford, Citroën ja Honda. Astrum Auto tarjoaa myös laajan valikoiman laadukkaita vaihtoautoja, tuontiautoja ja uudenveroisia esittelyautoja.

Asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilöstömme palvelee sinua aina henkilökohtaisesti, joten asiantuntijoidemme laaja-alainen merkkiosaaminen on aina käytössäsi. Palvelumme on asiakaslähtöistä ja pyrimme aina löytämään juuri sinun tarpeitasi vastaavan ratkaisun. Korostamme kaikessa toiminnassamme avoimuutta ja rehellisyyttä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin kotisivuillamme ja ota yhteyttä.

Ajoneuvorahoitus

Osamaksukauppa on yleinen tapa rahoittaa auton hankinta – tällä hetkellä korkotaso on matalalla, joten rahoituksen hankkiminen on aina myös taloudellisesti järkevä ratkaisu. Osamaksukauppa sopii sekä uusien että käytettyjen autojen hankintaan. Voit maksaa auton useissa erissä. Omistusoikeus siirtyy vasta, kun kaikki sopimuserät on maksettu. Halutessasi voit maksaa jäljellä olevan lainasumman pois ennen sopimuskauden päättymistä. Auton lisäksi sinulta ei vaadita muita vakuuksia. Et ole sidottu kyseiseen autoon koko sopimuskautta, vaan halutessasi voit vaihtaa auton ennen sopimuskauden loppua – lunastamme tarvittaessa loppuvelkasi rahoitusyhtiöltä.

Ajoneuvorahoituksen saat haettua vaivattomasti meiltä ajoneuvokauppasi yhteydessä.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
09:00 - 18:00
ti
09:00 - 18:00
ke
09:00 - 18:00
to
09:00 - 18:00
pe
09:00 - 18:00
la
10:00 - 14:00
su
Suljettu

Tuotemerkit

Mercedes-Benz, Ford, Citroën, Honda