Arkkitehtitoimisto Päivi Vuori

Lepistönkatu 1, 30100 FORSSA Arkkitehtitoimistoja, suunnittelutoimistoja Y-tunnus: 1127562-4
Olet päättänyt rakentaa tai remontoida, onnittelen päätöksestäsi!

Arkkitehtitomisto Päivi Vuori on erikoistunut pientalojen kokonaisvaltaiseen suunnitteluun. Kauttani saat yksilöidyt suunnitelmat, sisustussuunnittelun sekä rakennusluvat yli 30 vuoden kokemuksella. Oli kyse sitten uuden rakentamisesta tai vanhan korjaamisesta, ota yhteyttä!

Arkkitehtisuunnittelun lisäksi meiltä saat myös talopaketit. Me haluamme osaltamme auttaa Teitä kaikissa talonne rakentamiseen liittyvissä asioissa, jotta rakennushankkeenne sujuisi mahdollisimman joustavasti ja parhaaseen lopputulokseen tähdäten.

Meiltä saat talot suunniteltuina ja varustettuina juuri Sinun mieltymystesi mukaisesti. Sinulla on siis mahdollisuus muuttaa niin suunnitelmaa kuin toimitussisältöäkin täysin toiveidenne mukaiseksi. Ja mikä parasta, teen arkkitehtisuunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa paikan päällä, nopeasti ja ilman välikäsien tiedonkulkua!

Tuotevalikoimaamme kuuluu alansa johtavat tuotemerkit talopakettien, hirsirakennusten sekä muiden kodin rakentamiseen tarvittavien materiaalien osalta. Valikoimaamme kuuluvat Kimara-hirsirakennukset sekä Ainoakodilta muuttovalmiit-, sisustustavaillevalmiit talot sekä talopaketit. Toimipisteemme sijaitsevat Forssassa, Loimaalla, Somerolla, Urjalassa, Karkkilassa sekä Huittisissa. Lisätietoja talopaketeista sekä toimipisteidemme osoitteet löydät omakotitalo.net-sivultamme!

Sydämellisesti tervetuloa asiakkaakseni!

Sijainti kartalla

Postiosoite

  • Mikkolankuja 30, 31700 URJALA AS

Tuotemerkit

Jämerä-kivitalot, Omatalo, Kotitalo, Kimara-hirsirakennus, Ainoakoti, Muuttovalmis talopaketti

Lisäyhteystiedot

Päivi Vuori, Arkkitehti SAFA, Diplomitalomyyjä
ma-su sopimuksen mukaan