Ulvilan Lasikuitu Oy

Yrittäjäntie 4, 27100 EURAJOKI Lasikuitutuotteita Y-tunnus: 1879744-1

Tietoa meistä

Lasikuitutyöt ja -tuotteet teollisuuteen, kuljetukseen ja veneisiin jo 70-luvulta lähtien!

Ulvilan Lasikuitu Oy on lasikuitutöihin erikoistunut yritys Satakunnassa. Toimimme kuitenkin aktiivisesti myös Lounais-Suomen ja Pirkanmaan alueella, sekä tarvittaessa ympäri Suomen.

Palveluihimme kuuluu lasikuitutyöt, lasikuitukorjaukset mm. veneisiin ja kuljetuskalustoon, sekä teemme lasikuitutöitä ja -tuotteita teollisuuteen.

Asiakkainamme on yskityiset asiakkaat, kone- ja laiterakennuspuolen teollisuus, kemianlaitokset, paperitehtaat sekä muut teollisuuden asiakkaat.

Teemme lasikuidusta erilaisia teollisuuden tuotteita ja laitteita, kuten lasikuitusäiliöt, -altaat, -putkistot ja komponentit.

Kuljetusalalle teemme mm. kylmäkuljetusautoihin lasikuidusta kylmäeristyksiä.

Teemme myös lasikuitutuotteiden ja -laitteiden korjaustöitä.

Ulvilan Lasikuitu Oy tarjoaa ammattitaitoista ja korkeatasoista palvelua kaikissa lasikuitualan töissä, joten olipa kyse mistä tahansa lasikuitutyöstä, niihin liittyvistä korjauksista tai muutoksista, ota yhteyttä niin katsotaan kuinka voimme teitä auttaa.

Veneen korjaukset, muutostyöt sekä ehostukset

Ulvilan Lasikuitu Oy on erikoistunut myös veneiden korjauksiin ja muutostöihin. Oletko ajanut karille? Siinä on jo syytä olla yhteydessä meihin. Teemme yhteistyötä myös vakuutusyhtiöiden kanssa veneesi ollessa vakuutettu. Soita ja kysy lisää!

Sijainti kartalla