Hae toimialalla: Konsultointi Espoo

Partners Together Consulting Oy

02210 ESPOO Liikkeenjohdon konsultointi Y-tunnus: 1898734-1

Tietoa meistä

Työyhteisösovittelua ammattitaidolla!

Partners Together Consulting Oy missiona on lisätä työyhteisöihin työniloa, työhyvinvointia ja tuottavuutta.

Olen Marita Salmenautio ja olen toiminut business coachina vuodesta 2004 lähtien. Coachina ja mentorina olen auttanut erilaisissa tilanteissa ja haasteissa olevaa yrityksen johtoa sekä esimiehiä ja työntekijöitä.

Minulla on laaja kokemus erilaisista toimialoista ja organisaatiokulttuureista. Olen toiminut yli 20 vuoden ajan yritysmaailmassa esimiestehtävissä mm. myynnin, valmennuksen ja yhteistyöverkostojen rakentamisen parissa.

Työyhteisön hyvinvoinnilla on merkitystä tuottavuuteen ja organisaation kasvuun.

Restoratiivinen työyhteisösovittelu

Kun organisaatiossa on eripuraa, puhumattomuutta, ristiriitoja henkilöstön välillä, panettelua, kateutta tai muuta epäasiallista käytöstä ja kun organisaation omin voimin ei ole pystytty tilannetta ratkaisemaan, on syytä pohtia ulkopuolisen työyhteisösovittelijan palkkaamista.

Autan organisaatioita restoratiivisen työyhteisösovittelumenetelmän avulla käsittelemään konfliktia ja löytämään siihen ratkaisun sovitteluprosessin avulla.

Johdon Business Coaching

Esimiesten ja johtajien haasteet ovat tänä päivänä hyvin moninaisia. Muutokset toimintaympäristössä lisääntyvät. Kiire ja stressin tunne on jokapäiväistä. Haasteiden ja ongelmien kanssa ollaan suhteellisen yksin. Oman esimiehen ja alaisten odotusten täyttäminen ja vuosi vuodelta haastavampien tavoitteiden saavuttaminen tuntuu jopa mahdottomalta.

Olen auttanut lukuisia esimiehiä ja johtajia heidän haasteissaan coachaavalla työotteella.

Mentorointi

Mikäli tarvitset henkilökohtaista ammattimentoria oman liiketoiminnan kehittämiseen yrittäjyyden, myynnin, osaamisen ja palveluiden kehittämisen osa-alueilla, niin ota minuun yhteyttä.

Näytä koko teksti

Postiosoite

  • PL 1, 02211 ESPOO