Hae toimialalla: Eläinten hoito Espoo

Petmobiili Oy Avoinna nyt

02740 ESPOO Eläinlääkäri Katso aukioloajat Y-tunnus: 2855704-6
Eläinlääkäri kotiin!

Petmobiili on pääkaupunkiseudulla ja Länsi-Uudellamaalla palveleva liikkuva eläinklinikka. Petmobiili tarjoaa perustason pieneläinlääkintää, johon kuuluvat terveystarkastukset, kiireettömät sairaskäynnit, rokotukset, tunnistusmerkinnät, verinäytetutkimukset sekä peruslaboratoriotutkimukset, ulostenäytteet ja lemminkin eutanasia kotona rauhallisessa ympäristössä.

Palvelumme on ihanteellinen ratkaisu vanhoille eläimille, usean eläimen perheille sekä ihmisille, joille klinikalle lähteminen on hankalaa.

Lisäksi palvelumme tarjoaa turvallisemman ja hygieenisemmän vaihtoehdon kasvattajille pentuetarkastuksia ja pentujen hoitoa varten.

Hoidot tapahtuvat pääasiassa asiakkaan kotona, mutta pienille ja keskikokoisille eläimille hoito on mahdollista tehdä myös auton tutkimushuoneessa.

Kotikäynnit

Eläinlääkärin kotikäynti on Petmobiilin ainoa palvelumuoto, yrityksellä ei ole kiinteää toimipaikkaa. Voit tutustua kotikäyntiemme palveluihin täältä.

Hinnasto

Kotikäynnin kokonaishinta muodostuu käyntimaksusta, matkakuluista sekä toimenpide-, lääke-, tarvikekustannuksista. Hinnastomme löydät täältä.

Ajanvaraus

Voit varata ajan kotikäynnille joko puhelimitse tai sähköisen ajanvarauksen kautta.

Eläinlääkärisi Laura Rajakallio

Olen Petmobiilin eläinlääkäri Laura Rajakallio. Olen aiemmin toiminut eläinlääkärinä eläinlääkäriasemalla Itä-Helsingissä. Rakkaus eläimiin sekä koira- ja hevosharrastus johdattivat minut eläinlääkärin ammattiin. Vapaa-aikani kuluu perheen ja koiraharrastuksen parissa. Kasvatan sileäkarvaisia noutajia kennelnimellä Dantaran. Tavoitteenani on tarjota asiakkailleni yksilöllistä, laadukasta ja potilasystävällistä eläinlääkintää. Minulle on tärkeää olla lemmikin omaeläinlääkäri.

Näytä koko teksti

Aukioloajat

ma
08:00 - 20:00
ti
08:00 - 20:00
ke
08:00 - 20:00
to
08:00 - 20:00
pe
08:00 - 18:00
la
10:00 - 15:00
su
10:00 - 15:00

Lisäyhteystiedot

ma-to 8-20
pe 8-18
la-su 10-15