Hae toimialalla: Siivouspalvelut Espoo
ASTQ SUPPLY HOUSE OY on erikoispuhdistus-, siivous-, saneeraus-, rakennusalan konsultointiin ja tavarantoimitukseen erikoistunut perheyritys

ASTQ SUPPLY HOUSE OY on vuonna 1995 perustettu erikoispuhdistus-, siivous-, saneeraus-, rakennusalan konsultointiin ja tavarantoimitukseen erikoistunut perheyritys. ASTQ SUPPLY HOUSE:n liikeideana on luoda kumppaneilleen edellytyksiä kehittää ammattitaitoaan ja kilpailukykyään sekä luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia tarjoamalla niille tuottavia ja innovatiivisia "parhaan käytännön" -menetelmiä, palvelukonsepteja ja tuotteita.

Perheyhtiö, joka tekee asiat just eikä melkein.

Astq Supply House on ammattilaisen varma valinta vaativissa projekteissa, missä ilmanlaadun, yleisen hygienian, hajujen tai jälkivahinkotorjunnan haasteet ovat sitä luokkaa etteivät markinoiden perusratkaisut riitä.

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi varmistaaksesi yrityksesi kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa. Materiaalistandardi yrityksessäsi voi säästää tuhansia euroja vuodessa! Soita meille tai tule käymään niin kartoitamme yhdessä yrityksesi tuotetarpeet. Tuotteemme olemme valinneet silmällä pitäen niiden toiminnallisuutta, kestävyyttä ja laatua.

Kaikki huippumerkit vaativiin projekteihin.

Astq edustaa ja myy sekä kansainvälisiä että kotimaisia huppumerkkejä ja toimii samalla merkittävänä toimialansa asiantuntijana. Meidän palveluihimme kuuluvat tunnustetut konsultointi- ja koulutuspalvelut.

Aukioloajat

ma
08:00 - 16:00
ti
08:00 - 16:00
ke
08:00 - 16:00
to
08:00 - 16:00
pe
08:00 - 16:00
la
sop.muk
su
sop.muk

Postiosoite

  • Tillinmäentie 3 A 127, 02330 ESPOO

Tuotemerkit

BIERKUHL, BOSCLEAN, Heylo, Deconta, Negair, UltraClean, DCD, Ronda, Ghibli, Herock, Toucan eco, Grafoseal, Flex, Festool