logo

Hae koko Suomesta tai läheltäsi

Hae henkilöitä nimellä tai numerolla

Hae yrityksiä

Hae palveluita läheltäsi

Hae yrityksiä tai palveluita

Hae koko Suomesta tai läheltäsi


Alavus
/Ravintola OnnenKivi

Ravintola OnnenKivi

Onnentie 7, 63610 Tuuri, Alavus

Päätoimiala:

Lounasravintola

profile-1
Soita: 010 770 7300Verkkosivusto

Ravintola Onnenkivi - Suomen Suurin Kyläkauppa

Ravintola OnnenKivi on rakennettu vanhaan kivinavettaan, joka sijaitsee Tavarapuodin yhteydessä. Paanukattoisen ravintolan kauniit seinäkivet on louhittu viime vuosisadan alussa käsin Tuurin peruskalliosta.

Ravintola OnnenKivestä saa kotiruokalounasta, joka sisältää alkusalaatin, keiton, lämpimän ruuan, kotiruokajuoman, leivät ja levitteet sekä jälkiruokakahvin ja piparin. Lisäksi tarjolla on erilaisia á la carte annoksia. Ravintolassa on myös baari, jossa on A-oikeudet. Asiakaspaikat jakautuvat ravintolassa kahteen kerrokseen. Ravintola OnnenKivessä voi järjestää myös erilaisia juhlia. Yläkerran parketilla on tanssittu niin häävalssit kuin otettu vastaan 50-vuotisonnitteluita. Isolla tanssiparketilla tanssahdellaan syksyllä ja keväällä Päivätanssien merkeissä joka keskiviikko. Kesäisin ravintolan asiakaspaikat laajentuvat kesäterassille, jossa on myös A-oikeudet.

Etelä-Pohjanmaalla, Alavuden kaupungin Tuurissa, reilun 500 asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on myynniltään Suomen toiseksi suurin. Pikkuruinen kyläkauppa on kasvanut huimasti vuosien varrella sekä kooltaan että valikoimaltaan ja kerännyt samalla ympärilleen kokonaisen kauppakylän - Tuurin alueella toimii yli 60 yritystä. Niiden joukossa on muun muassa kenkäkauppoja, vaateliikkeitä, sisustusliikkeitä, autoliikkeitä, Alko, apteekki, kultasepänliike, silmälasiliike, lääkäriasema sekä labyrinttimaailma. Kyläkaupan valikoimissa on 300 000 tuotetta, joiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotain.

Itse Kyläkauppa rakentuu samaan hiileen puhaltavista useista yksiköistä, joista jokainen tunnetaan omalla kyläkauppamaisella nimellään. Tavarapuotina tunnetun tavaratalon ja elintarvikemyymälä Ruokapuodin lisäksi Kyläkauppaan kuuluu Taimimyymälä, Hotelli OnnenTähti, Karavaanarialue Onnela, OnnenKivi ja OnnenTähti ravintolat ja kahvilat, Liikenneasema OnnenLiekki sekä kaksi Kauppakatua ulkopuolisine yrittäjineen. Joulun aikaan Kyläkaupassa voi kierrellä myös Joulumaassa ja kesäaikaan Kesämaassa. Ravintolapalvelut tarjoavat laajan valikoiman herkutteluun: matkailija voi tehdä valintansa kolmen kahvilan, kahden grillin, pizzerian sekä ala carte-ravintolan maittavista annoksista.

Tervetuloa!


Palvelualue

Yrityksen sijainti
Alavus

AlavusOnnentie 763610

Sijainti ja reitti

Onnentie 7, 63610 Tuuri, Alavus

62.60160523.726805
Katso reitti tähän osoitteeseenTilaa taksilogo

Talous- ja päättäjätiedot

Liikevaihto 2022

104 milj.

Henkilöstö 2022

351

Enemmän taloustietoa

finder

Tietoa

Veljekset Keskinen Oy

Päätoimiala: Lounasravintola

Onnentie 7, 63610 Tuuri, Alavus

Y-tunnus: 01828117

Puhelin: 010 770 7300

Email: kylakauppa@tuuri.fi

www.tuuri.fi


Saatat olla kiinnostunut

Kaipaatko minilomaa?

Day Spa

Bed and breakfast

Elämysmatkailu

Lomaosakkeet, lomahuoneistot

Haluatko uudistaa hiustyylin?

Kampaamot ja parturit

Parturi

Lataa Fonecta Caller sovelluskaupasta

Sovelluksella haet yhteystietoja ja tunnistat saapuvat puhelut

App StorePlay Store

Fonecta Caller

Caller Pro -tilaus

Fonecta Caller

Usein kysyttyä

Anna palautetta