Orton Oy Avoinna nyt

Kuntoutuslaitoksia Y-tunnus: 2280979-1
Takaisin kuntoon.

Orton on tuki- ja liikuntaelinsairauksien, kivunhoidon, kaihileikkausten ja terapiapalvelujen erityisosaaja. Hoitoketjumme tarkoittaa sitä, että saat Ortonista kaiken avun, diagnoosista hoitoon ja tarvittaessa leikkauksesta kuntoutukseen. Ortonin monipuoliset fysio- ja toimintaterapiapalvelut tukevat kuntoutumistasi.

75 vuoden kokemuksella paras mahdollinen hoito ja kuntoutus

Invalidisäätiö perustettiin v. 1940 talvisodassa vammautuneiden hoitoa, kuntoutusta ja ammatillista koulutusta varten. Invalidisäätiöllä on ollut tärkeä rooli suomalaisen terveydenhuollon kehittämisessä. Invalidisäätiö on ollut luomassa kattavaa kuntoutustoimintaa ja toiminut tieteellisen tutkimuksen ja ammatillisen kuntoutuksen edelläkävijänä. Invalidisäätiön sairaala on luonut uusia hoitokäytäntöjä Suomessa.

Orton Oy on kotimainen, Invalidisäätiön 100 %:sti omistama terveysalan toimija. Orton on tuki- ja liikuntaelinsairauksien, kivunhoidon, silmätautien ja terapiapalvelujen erityisosaaja Suomessa. Vuonna 1967, tuolloin Invalidisäätiön sairaalassa, tehtiin Suomen ensimmäinen tekonivelleikkaus ja ensimmäinen tähystysleikkaus vuonna 1976. Ortonissa on käytössä tietokoneavusteinen leikkaustekniikka (CAOS), joka on vakiinnuttanut asemansa turvallisen selkäkirurgian osana. Vuonna 2015 Orton laajensi palveluitaan myös kaihileikkauksiin.

Hoitoketjumme tarkoittaa sitä, että saat Ortonista kaiken avun, diagnoosista hoitoon ja tarvittaessa leikkauksesta kuntoutukseen. Erikoislääkärin vastaanotolle pääset heti, ilman lähetettä. Myös lääkärien määräämät mahdolliset röntgentutkimukset sekä laboratoriokokeet voidaan hoitaa samalla käyntikerralla vastaanottoajan kanssa. Mikäli hoitosi vaatii leikkausta, on sen ajankohta sovittavissa joustavasti. Ortonin monipuoliset fysio- ja toimintaterapiapalvelut tukevat kuntoutumistasi.

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
07:45 - 18:00
ti
07:45 - 19:00
ke
07:45 - 18:00
to
07:45 - 18:00
pe
07:45 - 16:00
la
Suljettu
su
Suljettu

Lisäyhteystiedot