Hae toimialalla: Siivouspalvelut Vantaa
Vantaan mattopesulalla on pitkä alan kokemus

Neuvomme mielellämme kodin ja liiketilojen suurten tekstiilien hoitoon ja pesuun liittyvissä asioissa. Vuokraamme painehuuhtelukonetta sohvien, autonistuinten yms. pesuun.

Tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas, johon pyrimme luotettavuudella, asiakaskeskeisyydellä sekä asiantuntemuksella.

Monet nestemäiset tahrat (esim. kahvi, tee, punaviini yms.) on mahdollista saada matosta pois, jos tahra käsitellään tuoreeltaan. Meillä on myynnissä kyseisille tahroille soveltuva tahranpoistoaine, jolla on mahdollista saada tahra tuoreeltaan pois. Kotisivuiltamme löydät aiheesta lisää.

Käytössäsi on ehdoton alan asiantuntemus sekä pitkä kokemus!

Neuvomme asiakkaita tarvittaessa kodin sekä liiketilojen suurten tekstiilien hoitoon ja pesuun liittyvissä asioissa. Sekä tarjoamme, juuri teille sopivaa palveluvaihtoehtoa.

Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas.

Toimintaamme kuvaa:

- luotettavuus

- asiakaskeskeisyys

- asiantuntemus

Palvelupesu

Palvelupesussa voit pesettää sekä kone- että laakapesussa pestäviä mattoja sekä peittoja, päiväpeittoja, petauspatjoja, lakanoita sekä työvaatteita. Palvelupesussa toimitusaika on 3-7 vrk.

Noutopalvelu

Noutopalvelu toimii pääkaupunkiseudulla. Noutopalvelun voi tilata palvelupesuun lisäpalveluksi. Hinnat noutopalvelussa alkaen 13 €, hinta määräytyy postinumeron mukaan. Noutopalvelu sisältää noudon ja palautuksen.

Kemiallinen pesu

Saat kauttamme nyt myös vaatteiden yms. kemialliset pesut.

Itsepalvelupesu

Tapahtuu aikavarauksella rumpupesukoneissa. Koneissa voit pestä puuvillamattoja, räsymattoja, peittoja, petauspatjoja, lakanapyykkiä, vaatepyykkiä, työvaatteita yms.

Kuivaus tapahtuu kuivausrummuissa. Kuivausrummun jälkeen matot ovat käyttökuivia. Yhden koneellisen pesu kestää noin 50 minuuttia ja kuivauksen kanssa n. 2 tuntia. Koneita löytyy kahta kokoa; 1 kpl 18 kg:n ja 2 kpl 23 kg:n. Pienempään mahtuu 6-8 metriä kapeaa räsymattoa. Isompaan mahtuu 2 kpl leveää mattoa (n.1.60x2,30) ja 1-2 kapeaa mukaan. Paksua ja jäykkää mattoa mahtuu vähemmän.

Nyt lisäksi pyykinpesuun 7,5 kg:n pesukone, kuivausrumpu.

Vuokraamme kalustepesuria

42 €/vrk, tekstiilihuonekalujen, autonistuinten, kiinteidenporrasmattojen, yms. pesuun.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
09:00 - 20:00
ti
09:00 - 20:00
ke
09:00 - 20:00
to
09:00 - 20:00
pe
09:00 - 20:00
la
09:00 - 14:00
su
Suljettu