Tampereen Rakennustiimi Oy

Piettasenkatu 41 D 60, 33580 TAMPERE Rakennusliikkeitä Y-tunnus: 2681552-3
TRT - Rakennusliike Tampereella, johon voit luottaa

Miksi valita juuri meidät toteutukseen? Meidät kannattaa valita urakkaan, sillä pidämme erittäin tarkkaa huolta laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Kuulet lisäksi ammattilaisen näkökulmasta mielenkiintoisia vinkkejä toteutukseen, kuten esimerkiksi värien ja materiaalien valintaan. Paras lopputulos syntyy mm. huolellisesta suunnittelusta ja hyväksyttyjen materiaalien käytöstä, joista ammattitaitoiset työntekijämme huolehtivat yhdessä vastaavan mestarin kanssa.

Valitse kotimainen ja luotettava rakennusliike urakkaasi, siten syntyy kestävä ja sovitunlainen rakennus- ja remonttijälki.

Saat rakennus- ja remonttitiimimme Tampereelle ja lähikuntiin, kuten Lempäälään, Kangasalan, Ylöjärven ja Nokian sekä joustavasti koko Pirkanmaan alueelle.

Monipuolista palvelua - ammattilaiselta avaimet käteen!

Rakennusliike TRT:ssä työskentelevät alansa taitavimmat tekijät. Kokemuksemme tuoma vastuunkanto ja itseohjautuvuus luovat otollisen perustan annetulle työtehtävälle. Reilu ja reipas tiimihenki näkyy asiakkaillemme laadukkaana toteutuksena. Hyvän rakennusliikkeen tunnusmerkkinä on myös palveleva ote. Haluammekin tarjota asiakkaillemme selkeää viestintää ja avointa asiakaspalvelua. Vaikka itse toteutus kaikkine mallikkaine vaiheineen sekä toimiva lopputulos on tärkeintä, mielestämme on tärkeää, että asiakkaamme ovat halutessaan selvillä projektin etenemisestä.

Miten työt etevät kauttamme?

1. Kutsu meidät maksuttomalle mittauskäynnille

2. Kartoitamme remonttitarpeesi ja teemme tarjouksen

3. Suunnittelemme toiveitasi vastaavan remonttipaketin

4. Toteutamme laadukkaasti ja aikatauluissa pysyen

5. Teemme loppusiivouksen huolellisesti

6. Nauti uudesta ilmeestä ja toimivuudesta!

Kiinnostuitko? Meiltä palvelut heti urakan alkumetreille!

Meillä asioit helposti. TRT opastaa, ohjaa ja toteuttaa kaikissa rakennus- ja remonttivaiheissa. Mitä varhaisemmassa vaiheessa alkavaa urakkaa otat meihin yhteyttä, yleensä sitä mutkattomammin työvaiheet soljuvat eteenpäin. TRT on luotettava rakennusliike, jossa asiat sujuvat oikeaan suuntaan heti kättelyssä. Tampereen Rakennustiimiistä saat tarvittavan lisätiedon ja järkevästi rakennetun tarjouspyynnön.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Lisäyhteystiedot