Hae toimialalla: Eläinten hoito Rauma

Koirakoulu Lunatan

Kantolankuja 5, 26410 KAARO Koirakouluja Y-tunnus: 2476353-9
Koirakoulu Lunatan "Monipuolista koira-alan osaamista"

Olen 35-vuotias Virpi Niemi Raumalta. Perustin Koirakoulu Lunatanin toukokuussa 2012. Yritykseni toimii pääosin Raumalla ja lähiseudulla.

Koulutukseni

Eläintenhoitaja 2012, Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto, Kokemäki

BBA-Tradenomi 2006, SAMK Rauma

Hotellivirkailijan ammattitutkinto 2002, HML aikuiskoulutuskeskus

Yo 2000, Raumanmeren lukio

Valmistuin kesäkuussa 2012 eläintenhoitajaksi. Eläintenhoitaja-opintoni suoritin ns. projektikoiralinjalla, missä ensimmäinen vuosi painottui virkakoirien peruskoulutukseen. Tuona aikana koulutin mm. tulevia opaskoiria, Tullin, Poliisin ja Suomen Armeijan koiria. Peruskoulutuksen lisäksi koirille koulutettiin tottista, suojelua, jälkeä, esine-etsintää ja henkilöhakua jne. Käytännön koirankoulutuksen lisäksi tutkintooni kuului mm. eläinten oppimispsykologiaa ja käyttäytymistiedettä, eri koiraurheilulajeja, urheilukoiran ravitsemusta, koiran jalostusta ja perinnöllisyystiedettä, sekä pien- ja tuotantoeläinten hoitoa, ruokintaa ja terveyttä.

Työharjoittelut suoritin kunnaneläinlääkärin avustajana Raumalla, sekä Mondioring-kouluttajan opissa Gran Canarialla. Kiinnostuin työharjoitteluni aikana niin paljon erilaisista koirakulttuureista, että vietin opintojeni jälkeen vielä pari talvea Gran Canarialla tehden yhteistyötä paikallisten koirankouluttajien, eläinlääkäriasemien sekä koirien adoptiokeskusten kanssa.

Huhtikuussa 2015 sain toimeksiannon Brasiliasta, Rio De Janeirosta. Vietin Riossa pari viikkoa kouluttaen suomalaisen pariskunnan ongelmakoiraa ja sen omistajia.

Palvelumme

-Ongelmakoirakoulutusta

-Monipuolinen kurssitarjonta

-Pentu- ja arkitottelevaisuuskurssit

-Monipuoliset koiraharrastuslajit

-Happy Dog koiranruuat

-Gappayn ja Sporthundin tuotteet

HUOM! Katso lisää tietoa kurssitarjonnastamme ja toiminnastamme sivulla olevan kotisivu- sekä Facebooklinkin kautta!

Sijainti kartalla

Tuotemerkit

Happy Dog, Gappay, Sporthund