Habita LKV Seinäjoki

Suomalainen Habita on yksityinen kiinteistönvälitystoimisto, joka keskittyy asuntoihin, vapaa-ajan asuntoihin, toimitiloihin sekä uudistuotantokauppaan. Olemme tehneet tätä työtä jo yli 22 vuotta itsenäisesti ja tehokkaasti, ilman sidoksia pankkeihin tai vakuutuslaitoksiin. Koko henkilökuntamme osaaminen on sataprosenttisesti kiinteistönvälityksessä.

Kun valitset välittäjän...

Osta palvelua, älä välityspalkkiota. Meillä on yli 22 vuoden osaaminen ja selkeä toimintamalli, joka kymmenien tuhansien asuntokauppojen kokemuksella johtaa parhaaseen lopputulokseen. Välittäjämme tekee tiiviisti yhteistyötä asiakkaan kanssa, jolloin olet on koko ajan tietoinen asuntokaupan tilanteesta. Voit luottaa, että sovitut asiat pitävät ja homma etenee ripeästi.

Habita numeroina:

Habita LKV on perustettu vuonna 1989. Olemme yksityinen ja vakavarainen kiinteistönvälitystoimisto ja toimimme valtakunnallisesti: tänä päivänä meitä habitalaisia on 250 ja toimipisteitä 45. Myytäviä kohteita on jatkuvasti yli 1500 ympäri Suomen ja ne vaihtuvat koko ajan uusiin, sillä myyntityömme on nopeaa.

 

Aihealue

Asunnot