Sahe-Sähkö Oy

Apilakatu 6, 20740 TURKU Sähköalan töitä Y-tunnus: 0745765-2

Tietoa meistä

Ammattitaitoista sähköasennusta jo lähes 30 vuoden kokemuksella!

Sahe-sähkö on yksityisomistuksessa oleva S1-ryhmän sähköurakoitsija, joka on perustettu 1989. Teemme kaikki heikko- ja vahvavirta-asennukset työkohteisiimme, joita ovat asuinrakennukset, liike- ja toimistotilat, julkiset rakennukset sekä teollisuus. Päätoimialueemme on Varsinais-Suomi, mutta teemme asennuksia tarvittaessa myös muualla.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua. Tarvittaessa teemme suunnitelman ja kustannusarvion työkohteesta. Työkohteitamme ovat asuinrakennukset, liike- ja toimistotilat, julkiset rakennukset sekä teollisuuden sähköistys. Teemme uudisasennuksia, saneerauksia ja erilaisten laitteistojen sähköistyksiä sekä asennusten huoltoa ja kunnossapitoa. Meillä on SETI:n hyväksymä AT-pätevyys antenni- ja teleurakointiin.

Olemme Tukesin hyväksymä paloilmoitinliike sekä Pelcon paloilmoitinjärjestelmien, Esmi, partner-yritys. Tarjoamme paloilmoitinjärjestelmissä suunnittelua, käyttöönoton sekä huoltoa ja kunnossapitoa.

Olemme KNX Finlandin jäsenyritys ja tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta käyttöönottoon sekä huoltoa ja kunnossapitoa. KNX on maailmanlaajuisesti hyväksytty standardi koti- ja kiinteistöautomaatioon, sillä voidaan toteuttaa valaistuksen, lämmityksen ja jäähdytyksen ohjaus energiaa säästäen.

Sahe Sähkö Oy - sähköistä osaamista suunnittelusta totetutukseen!

Sijainti kartalla

Lisäyhteystiedot