Luotettava ja monipuolinen rakennusalan asiantuntija

Puolueeton kuntotarkastus on paras sijoitus, minkä voit kotiisi tehdä.

Pentti Janhonen Oy on Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomessa toimiva luotettava asiantuntijayritys, joka tarjoaa erilaiset mittaukset, kartoitukset ja arviot.

Tarjoamme myös korjausrakentamisen palvelut, kuten märkätilaremontit ja homevaurion korjaukset. Voisikin sanoa, että olemme täyden palvelun talo.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Asuntokaupan kuntotarkastus

Kun on asuntokauppa kyseessä, kuntotarkastus on erittäin hyvä teettää. Asuntokaupan kuntotarkastus tulee puolueettomalta ammattilaiselta. Kuntotarkastuksessa selvitetään asunnon nykytilan ja mahdolliset korjausta vaativat kohdat.

Kuntoarvio

Kuntoarvio on kiinteistön tilojen, rakennusosien taloteknisten järjestelmien sekä ulkoalueiden kunnon aistinvaraista selvittämistä, johon kuuluvat korjaustarpeiden yleispiirteinen arviointi että niiden raportointi.

Kuntoarviossa tarkastellaan myös sisäolosuhteita sekä energiataloutta ja tehdään niihin liittyviä korjausehdotuksia.

Kuntoarviolla saadaan kuva kiinteistöstä ja tuodaan esille asioiden tärkeysjärjestys. Ensisijaisesti terveellisyyteen ja turvallisuuteen vaikuttavat seikat.

Kuntotutkimus

Kuntotutkimus selvittää perusteellisesti kiinteistön korjaustarpeet. Laadimme myös luotettavan suunnitelman korjausmenetelmistä.

Lämpökuvaus

Lämpökuvaus on ainetta rikkomaton menetelmä, jolla voidaan tutkia kodin lämmönvuotokohdat.

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 17:00
ti
08:00 - 17:00
ke
08:00 - 17:00
to
08:00 - 17:00
pe
08:00 - 17:00
la
Suljettu
su
Suljettu