Hostelli Hermanni

Hostelli Hermanni on siisti, viihtyisä ja edullinen hostelli reilun kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Meillä voit majoittua edullisesti joko yksin, kaksin tai porukalla.

Hostelli Hermannilla on asiakkaille 5 maksutonta parkkipaikkaa. Käytössä on myös 2 lämpötolpallista paikkaa (3 e / vrk). Asiakkaidemme käytettävissä on lisäksi nettipiste sekä langaton Wi-Fi.

Ota yhteyttä ja varaa huone!

---

Hermanni is a cozy and reasonably priced hostel. Hermanni is located only about 1 kilometer away from the centre of Kuopio. We serve both groups and individual travellers.

There are 5 free parking spaces outside for our guests and 2 car heating posts (3 euros per day). Besides there is a free internet and Wi-Fi internet access for our clients in the hostel.

If you have any questions or youd like to book a room, feel free to contact us!

Sisäänkäynti D-rapun pääovesta

Voit tutustua Hermannin vihtyisiin tiloihin täällä.

Palvelemme sekä lyhytaikaisissa että pitempiaikaisissa majoituksissa, esimerkiksi työmiesten yöpyminen on hyvin suosittua. Jokaisessa huoneessa on television lisäksi liinavaatteet ja pyyhkeet. Viihtyisässä ja täysin varustellussa keittiössä voit itse valmistaa ateriat ja nauttia ne mihin aikaan tahansa.

Ole hyvä ja tee varaus ennen saapumistasi, sillä emme päivystä jatkuvasti paikan päällä. Voit varata huoneen puhelimitse tai sähköpostitse. Sähköpostissa tulee olla selkeästi ilmoitettu:

- nimi

- osoite

- puhelinnumero

- saapumispäivä ja aika

Varauksen voi peruuttaa maksutta vähintään 24 h ennen saapumista. Peruuttamattomasta varauksesta perimme ensimmäisen vuorokauden varaushinnan. Katso hinnasto kotisivuiltamme!

 

Lisäyhteystiedot

Aihealue

Majoitus

Y-tunnus

2227762-5