Hae toimialalla: Rakennusmateriaalit

Itä-Suomen Ovi Oy

Itä-Suomen Ovi Oy maahantuo, myy ja asentaa laadukkaita Ryterna autotallin lamellinosto-ovia, sivu- ja käyntiovia sekä teollisuusovia. Ovet ovat kestäviä, tyylikkäitä ja hyvin eristettyjä. Viimeistelty lopputulos, korkea laatu ja hyvä lämmöneristyskyky nostavat myös kiinteistösi arvoa.

Ovi-paketit on mahdollista saada sähkökäyttöisenä kauko-ohjaimilla ja myös sivulle liukuvana.

Ryterna-ovien laajasta valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan oven vaativampaankin tarpeeseen. Ovet valmistetaan aina mittatilaustyönä kyseessä olevaan kohteeseen ilman lisähintaa, tämä takaa oven täydellisen sopivuuden käyttökohteessansa.

Ryternan vahvuutena on 20 vuoden kokemus nosto-ovien valmistuksesta, tuotantovarmuus, luotettavat testatut materiaalit ja -eristeet sekä toimiva huolto- ja varaosapalvelu.

Pyydä rohkeasti tarjous!

Teollisuusovet

Laajasta valikoimasta löytyvät teollisuusovet erilaisiin käyttökohteisiin lastausalueista kylmähuoneisiin.

Ovia on saatavana useilla nostotavoilla, automatiikalla tai ilman. Erilaiset nostotavat antavat laajat mahdollisuudet erikorkuisissa tiloissa vapaan ylätilan suhteen.

Kesäkahvila Rantamakasiini

Avaamme taas kesäkahvilan Liperin Kirkkolahden rantaan Vapun aaton aattona 30.4. ja olemme avoinna syksyyn. Katso yhteystietomme ja aukioloaikamme Facebookista.

Viikonloppuisin esiintyjiä, karaokea ynnä muuta mukavaa!

Avoinna joka päivä!

 

Lisäyhteystiedot

Aihealue

Rakennusmateriaalit

Y-tunnus

2115973-1

Tuotemerkit

Ryterna