Helatalo

Välikatu 15, 87100 KAJAANI Lukkoliikkeitä Y-tunnus: 0185244-0
PALVELEVA RAKENNUSTEN VARUSTELUN ERIKOISLIIKE

Luotettavuus on toimintamme peruslähtökohta. Uskomme, että osaava henkilökunta ja luottamukselliset, pitkät asiakassuhteet sekä sitoutuneen ammattihenkilöstön tinkimätön halu aitoon ja rehelliseen palveluun sekä toimitusvarmuuteen antavat vakaan perustan hyvälle ja kestävälle lukkoliike- ja helatukkutoiminnalle.

Turvallisuusalalla on kumppaniin voitava aina luottaa, suhdanteista riippumatta. Palvelemme asiakkaitamme jo toisessa polvessa, jatkuvasti ja aktiivisesti kehittyen, mutta samalla vahvoja ja vanhoja hyviä perinteitä arvokkaasti kunnioittaen.

Helatalo Kajaanin Lukko Oy on Abloy-valtuutettu lukkoliike ja Finanssialan keskusliiton (FK) hyväksymä rikosilmoitinliike ja lukkoliike. Toimimme aktiivisesti myös koko Suomen turvallisuusalan kehittämiseksi, yrityksemme on Suomen Turvaurakoitsijaliiton pitkäaikainen ja aktiivinen jäsen.

Tuotevalikoimamme on laaja, meiltä löytyvät heti varastosta mm. avaimet, lukitus, heloitus, vetimet, painikkeet, koukut, telineet, inva-apuvälineet, muovitulpat, valvontajärjestelmät sekä opasteet ja kilvet.

Olemme ylpeitä siitä, että yrityksemme kotipaikka on Kajaani.

Palvelemme sopimuksen mukaan myös näiden aikojen ulkopuolella mielellämme yksilöllisesti. Otathan yhteyttä jos et ehdi aukioloaikana meille asioimaan!

Päivystämme numerossa 0500 383 599

Tukkumyynti

Tukkumyyntimme palvelee mm. rautakauppoja, puuseppäliikkeita, ovi- ikkuna- ja taloteollisuutta sekä muita lukitus- ja heloitusalan tuotteita tarvitsevia yrityksiä.

Hyvä logistinen sijaintimme Kajaanissa, keskellä Suomea, takaa nopeat ja täsmälliset toimitukset joka suuntaan Kajaanin kattavasta varastostamme.

Vähittäismyynti

Myymälämme sijaitsee Kajaanin keskustan alueella, meille on helppo tulla asioimaan. Valmistamme ja toimitamme kaikenlaisia kiinteistöjen sekä kalustelukkojen avaimia sekä avaimia ajoneuvoihin.

Myymälästämme löytyy laajan lukitustuotteiden ja heloitustuotteiden valikoiman lisäksi kylpyhuonetarvikkeita, vaatekoukkuja, kaiverrettuja kilpiä, verhotarvikkeita, verhokiskoja, muovitulppia, kiinnitystarvikkeita sekä apuvälineitä vammaisille ja vanhuksille.

Päivystysmenettely

Pyrimme palvelemaan kiireellisissä tapauksissa myös tavallisten palveluaikojemme ulkopuolella.

Meidät tavoittaa liikkeemme ollessa suljettuna numerosta 0500 383 599.

Asennus- ja Huoltopalvelut

Koulutetut Abloy-valtuutetut lukkoseppämme ovat jatkuvan koulutuksen ansiosta monitaitoisia lukitus-, heloitus - ja turvallisuustekniikan osaajia.

Käytössämme on kolme hyvin varusteltua huoltoautoa, joilla asentajamme palvelevat koko Kainuuta ja lähialueita.

Helatalosta koko helahoito

Helatalo Kajaanin Lukko Oy on vahva, paikallinen kiinteistöjen varusteiden, heloituksen, lukituksen ja turvateknikan yritys Kajaanissa. Turvallisuutta ja kiinteistöjen varustelua Kainuussa ja lähialueilla jo yli 48 vuotta, vuodesta 1969.

Vähittäismyymälämme palvelee kuluttajia, rakentajia sekä huoltoliikkeitä Kajaanin keskustassa.

Nopea tukkumyyntimme ja kattava varastomme takaavat täsmälliset ja kattavat toimitukset ovi-, ikkuna- ja taloteollisuuteen sekä alan erikoisliikkeille ympäri maan.

Sijaintimme keskellä Suomea sekä monipuolinen varastovalikoimamme antavat loistavat logistiset mahdollisuudet lähetysten toimittamiseen nopeasti kaikkiin ilmansuuntiin.

Lukkoseppämme ovat monipuolisia turvatekniikan osaajia, joiden hyvin varustelluilla huoltoautoilla onnistuu mekaanisten ja sähköisten lukkojen asennusten ja huollon lisäksi myös kulunvalvonnan, portti- ja oviautomatiikan sekä kameravalvonnan ja rikosilmoitinjärjestelmien asennus- ja huoltotehtävät.

Tervetuloa palvelevaan erikoisliikkeeseemme tai ota yhteyttä !

Näytä koko teksti

Sijainti kartalla

Aukioloajat

ma
08:00 - 16:00 tai sop.muk
ti
08:00 - 16:00 tai sop.muk
ke
08:00 - 16:00 tai sop.muk
to
08:00 - 16:00 tai sop.muk
pe
08:00 - 16:00 tai sop.muk
la
sop.muk
su
sop.muk

Tuotemerkit

ABLOY Fiskars Bewator Alert Services Hedengren Kaso Diamantek Bos Korpinen Primo Dorma Telemic Axema Korpinen Primo Dorma Telemic Axema Korpinen Primo Dorma Telemic Axema

Lisäyhteystiedot

Timo Peussa, Yrittäjä, Toimitusjohtaja
ma-su 00-24