Kotisivut Turku

Kotisivuasiantuntijasi Turussa

Kotisivut toimivat yrityksen käyntikorttina kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Siksi on tärkeää, että yrityksesi kotisivut on toteutettu huolella. Nykyiset ja uudet asiakkaasi etsivät yrityksesi kotisivuilta mm. yhteystietoja, aukioloaikoja, tuotteita, palveluita ja hintoja. Oikein toteutettuina yrityksesi kotisivut palvelevat nykyistä ja tulevaa asiakaskuntaasi, parantavat yrityksesi tunnettuutta ja tuovat lisää myyntiä. Lisäksi ne ovat visuaalisesti näyttävät ja hakukoneystävälliset. Fonectan asiakkaana voit luottaa siihen, että näkyvyytesi laitetaan viimeisen päälle kuntoon: Suomen suurimpana kotisivujen toimittajana meillä on kokemusta yli 25 000 kotisivun verran. 


Toimistomme sijaitsee Turussa Kupittaalla, osoitteessa Joukahaisenkatu 1 – tervetuloa vaihtamaan kuulumisia kanssamme!

 

Varmista näkyvyytesi Varsinais-Suomessa! 

Fonectan turkulaiset kotisivuasiantuntijat rakentavat hakukoneystävälliset ja näyttävät kotisivut yritykselle tai yhdistykselle.

 

Testaamme kotisivujen laatua kansainvälisesti kehitetyn verkkosivulaatutestin avulla. Testin vertailudata on kerätty Suomessa ja testi myös mukautettu toimintaympäristöömme. Laatutestillä mitataan mm. sivuston sisältöä, latausaikaa ja käytettävyyttä.

 

Varsinais-Suomen yritysten kotisivujen laatupisteet ovat keskimäärin 2,54/5. 

Miten sinun yrityksesi kotisivut pärjäävät laatutestissä?

Tee maksuton kotisivujen laatutesti!

ASIANTUNTIJAMME TOTEUTTAVAT YRITYKSELLESI RÄÄTÄLÖIDYT KOTISIVUT TURUSSA

Etsiessään tuotetta tai palvelua, lähes kaikki suomalaiset aloittavat etsimisen verkosta. Siksi on tärkeää, että kotisivusi antavat yrityksestäsi edustavan kuvan ja löytyvät helposti, kun asiakkaat etsivät tarjoamaasi tuotetta tai palvelua.


KOTISIVUASIANTUNTIJAMME TURUSSA KÄYTETTÄVISSÄSI

Kotisivuasiantuntijamme suunnittelevat yrityksesi kotisivut toiveidesi mukaan niin, että ne palvelevat juuri sinun liiketoimintasi ja asiakaskuntasi tarpeita ja odotuksia. Asiantuntijoillamme on laajasti sekä paikallis- että toimialatietoutta, joten he osaavat luoda kotisivuillesi asiakaskuntaasi miellyttävää ja visuaalisesti näyttävää sisältöä. He suunnittelevat yrityksesi kotisivut niin, että ne ovat yksilölliset ja erottuvat edukseen kilpailijoiden sivuista. Kuvitukseen tarvittavan aineiston puutteestakaan sinun ei tarvitse huolehtia, kuvat haetaan tarvittaessa kuvapankista.


LAADUKKAAT JA TURVALLISET KOTISIVUT YRITYKSELLESI TURUSSA

Kotisivusiantuntijamme toteuttavat yrityksesi kotisivut avaimet käteen -ratkaisuna niin, että ne vastaavat viimeisimpien standardien mukaisia vaatimuksia. Kotisivujesi suojauksessa käytämme SSL-sertifiointia, joka takaa korkean turvallisuustason sekä julkisella että ylläpitopuolella. Yrityksesi kotisivut suunnitellaan niin käyttäjä- kuin hakukoneystävällisiksi, mikä vahvistaa yrityksesi löydettävyyttä ja luotettavuutta jo olemassa olevien ja uusien asiakkaittesi silmissä.


HELPPOKÄYTTÖISET KOTISIVUT YRITYKSELLESI TURUSSA

Asiantuntijamme suunnittelevat yrityksesi kotisivut niin, että ne toimivat teknisesti parhaalla mahdollisella tavalla kaikissa laitteissa ja löytyvät helposti hakukoneista, esim. Googlesta. Sisältö luodaan asiakaskuntaasi houkuttelevaksi ja palvelevaksi, ja siihen syötetään hakukonelöydettävyyttä edesauttavia elementtejä, kuten metatietoja. Sivujesi sisältö kannattaa pitää ajantasaisena, jotta sen kiinnostavuus säilyy. Päivitykset teet helposti itse tai tarvittaessa teemme ne puolestasi. Myös taustajärjestelmien ylläpidosta huolehdimme niin, että siitä ei aiheudu palvelukatkoksia. Asiakkaanamme käytössäsi on Oma Fonecta -itsepalvelukanava, jonka kautta voit muun muassa seurata yrityksesi kotisivujen kävijäraportteja ja olla yhteydessä kotisivuasiantuntijoihimme.

Suunnitteletko verkkosivut mieluummin itse? Toteuta näyttävät kotisivut helposti kotisivukoneen avulla. Hinta alkaen 17,90 €/kk.

Lue lisää

Ammattilaisemme suunnittelevat laadukkaat ja käyttäjäystävälliset kotisivut yrityksellenne tai yhdistyksellenne. Hinta alkaen 22 €/kk.

Lue lisää