Fonecta Kontakti

Fonecta Kontakti

Yrityksen yhteystiedot aina ajan tasalla

Lähes kaikki suomalaiset aloittavat tiedon etsimisen verkosta. Yrityksesi ei välttämättä ole asiakkaalle ennestään tuttu ja siksi onkin tärkeää, että yrityksen ajantasaiset tiedot löytyvät kattavasti verkon eri kanavista. Erityisen tärkeitä tietoja ovat yrityksen nimi, osoite, puhelinnumero sekä aukioloajat. Näiden tietojen päivittäminen lukuisiin eri kanaviin, kuten hakukoneisiin, sosiaaliseen mediaan, karttoihin ja navigaattoreihin, voi olla hankalaa ja aikaavievää.

Fonecta Kontakti on palvelu, jonka avulla yritystietosi ovat oikein ja yhteneväiset kaikissa niissä kanavissa, joista yrityksesi tietoja etsitään. Verkostoomme kuuluvat mm. Facebook, Google My Business, Here-kartat, TomTom ja Fonectan kanavat (Fonecta.fi, Finder.fi ja Fonecta Caller).

Voit lisäksi tehostaa yrityksesi näkyvyyttä Fonectan kanavissa valitsemalla Kontaktin tueksi Kärkipaikka-palvelun! Kärkipaikan avulla voit nostaa yrityksesi oman alueesi hakutuloslistan TOP 3:seen Fonectan kanavissa, joissa tehdään yli 1,5 miljoonaa hakua päivittäin.

Kuinka palvelu toimii?

LISÄÄMME PUUTTUVAT TIEDOt

Internetissä tieto on pirstaloitunutta ja haasteellista ylläpitää. Jos yrityksesi tietoja ei löydy kattavasti verkosta, me lisäämme ne tärkeimpiin kanaviin. Fonecta Kontaktin avulla varmistat, että yrityksesi ajan tasalla olevat tiedot löytyvät kattavasti verkon tärkeimmistä kanavista, kun toimialasi tuotteita ja palveluja etsitään.

KORJAAMME VÄÄRÄT TIEDOT

Jopa 40 % yritysten tiedoista verkossa on virheellisiä tai puutteellisia. Ajantasaiset tiedot antavat hyvän kuvan yrityksestäsi – ethän jaa käyntikorttejakaan virheellisillä tiedoilla? On tärkeää varmistaa, että yrityksesi osoite, puhelinnumero ja aukioloajat ovat oikein Internetin eri kanavissa.

SUOJELEMME OIKEITA TIETOJA

Huolehdimme, että yritystietosi säilyvät oikeina eri kanavissa, kuten Googlessa, sosiaalisessa mediassa, kartoissa ja navigaattoreissa. Hakukoneet eivät itse tuota tietoa vaan hakevat sitä eri tietolähteistä. Verkossa tiedot leviävät nopeasti, eivätkä yritystiedot ole tämän suhteen poikkeus. 

Mukana kaikki tärkeät kanavat

Fonecta Kontaktin avulla tietosi ovat oikein yli 20 digitaalisessa kanavassa. Verkostoomme kuuluvat mm. Facebook, Google My Business, Here-kartat, TomTom ja Fonectan kanavat.

lisänäkyvyyttä kärkipaikalla!

Kun valitset Fonecta Kontaktin tueksi Kärkipaikan, kiilaat yrityksesi tiedot alueesi hakutuloslistan TOP 3:een Fonecta Callerissa, Fonecta.fi:ssä ja Fonecta Finderissa. Kun yritystäsi etsitään hakusanan ja paikkakunnan perusteella (esimerkiksi haulla: rakennusliike Kouvola), vahvistat yrityksesi näkyvyyttä tehokkaasti olemalla hakutulosten kärjessä. Fonectan kanavissa tehdään 1,5 miljoonaa hakua päivittäin!

Ota yhteyttä

Fonecta Kontakti - paketit ja hinnat

Tarjoamme laajuudeltaan erilaisia paketteja yrityksesi tarpeen mukaan. Paketteihin sisältyvät: automaattinen tietojen päivitys eri kanaviin, yrityksesi löydettävyyttä parantavat hakusanat, Google My Business -yritystili, Arvostelut-palvelu, raportointi- ja päivityspalvelu sekä haluamasi lisätuotteet.

Pakettien sisältö

Startti

Perus

Teho

Tietojen päivitys kanaviin


Hakusanat kpl

30

50

1000

Google My Business -yritystili


Arvostelut­-palvelu, kutsujen määrä kk

10

50

50

Oma Fonecta -palvelu


Lisätuotteet kpl

1

4

49 €/kk

71 €/kk

123 €/kk

Testaa näkyvyytesi

Jopa 40 % yritysten tiedoista verkossa virheellisiä tai puutteellisia. Miten sinun yrityksesi tiedot löytyvät verkon eri kanavista, kuten hakukoneista, sosiaalisesta mediasta, navigaattoreista ja kartoista?

Testaa yrityksesi näkyvyys

"olen ollut tyytyväinen kokonaisuuteen."

Jari Pulkkinen, yrittäjä, Koneurakointi Jari Pulkkinen

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

270

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimoinnin avulla voit parantaa kotisivujesi sijoitusta Googlen hakutuloksissa.

Lue lisää

Avaimet käteen -kotisivut

Hinta alkaen

22

€/kk

+ alv

Kauttamme saat ammattilaisen suunnittelemat kotisivut yritykselle ja yhdistykselle.

Lue lisää

Facebook­­­-mainonta

Hinta alkaen

290

€/kk

+ alv

Hyödynnä video- tai kuvamainontaan eri mainosmuodoissa Facebookissa ja Instagramissa.

Lue lisää

Aiheeseen liittyvää tietoa

 • Fonecta verkkolöydettävyys, yrityksen tiedot netissä
  07.01.2019
  Ovatko yrityksesi tiedot oikein netissä ja miksi se on tärkeää?

  Tiedätkö, mistä kaikkialta yrityksesi tietoja etsitään? Entä ovatko tiedot noissa kanavissa oikein ja ajan tasalla? Lue, miksi netistä löytyvillä tiedoilla on väliä ja kuinka varmistat helposti, että yrityksesi tiedot ovat oikein kaikissa tärkeimmissä kanavissa.

  Lue lisää
 • Ole läsnä verkossa niin yrityksesi löydetään!
  06.02.2018
  Ole läsnä, niin sinut löydetään – myös verkossa

  Voi ei! Pyöräsi rengas puhkeaa keskellä vierasta kaupunginosaa, eikä sinulla ole aavistustakaan, missä lähin pyöräkorjaamo sijaitsee. Mitä teet? Todennäköisesti etsit pyöräkorjaamon hakukoneella.

  Lue lisää
 • Näin varmistat, että yrityksesi löytyy verkosta.
  15.01.2018
  Miten varmistat, että asiakkaat löytävät yrityksesi verkosta?

  Yrityksesi voi olla vasta aloittanut tai alan kokenut konkari, mutta yksi asia on sama: jokainen yrittäjä haluaa saada aikaiseksi kauppaa, lisätä myyntiään ja kehittyä entistäkin menestyvämmäksi. Yrityksen puitteet ovat yleensä kunnossa – tuote ja palvelut ovat laadukkaita, sijainti on hyvä, palvelu ensiluokkaista – mutta miksi asiakkaita ei vain näy? Tai miksi asiakkaiden eurot tuntuvat valuvan kilpailijoiden käsiin? Nykyään kuluttajat ovat siirtyneet tiedonhaussaan nettiin. Google, verkon ylivoimaisesti suosituin ja käytetyin hakukone, on sinullekin varmasti tuttu. Asiakkaasi etsivät tuotteitsi ja palveluitasi sen avulla. Siksipä mikäli yritys haluaa löytyä asiakkailleen, tärkein näkyvyys sille on luotava verkossa. Mutta miten siellä pitäisi näkyä? Varaa hetki aikaa ja ota mukava asento, me kerromme.

  Lue lisää