Verkkolöydettävyys

Verkkolöydettävyys

Verkkolöydettävyys tarkoittaa simppelisti sitä, että yrityksesi tiedot löytyvät kattavasti verkon eri kanavista. Sillä jos yrityksesi ei löydy verkosta, kuinka kukaan kiinnostunut asiakas löytäisi luoksesi? Pelkät verkkosivut eivät nimittäin yksinään riitä.

 

Olemme nimittäin huomanneet, että usein muutama tärkeä asia jää vähemmälle huomiolle, kun keskitytään täysillä ydinliiketoimintaan (minkä ymmärrämme niin hyvin!):

  • Verkkosivujen hakukoneoptimointiin ei ole panostettu
  • Yrityksen yhteystietoja ja aukioloaikoja ei ole päivitetty kaikki kanaviin, missä niitä haetaan.
  • Yritys ei löydy verkosta yhtenäisenä, eli tiedot ovat eri paikoissa erilaiset.

Onneksi meillä on takataskussamme todella tehokkaita täsmäratkaisuja yrittäjien elämän helpottamiseksi! Me haluamme auttaa yritystäsi todella löytymään silloin ja sieltä, mistä sitä haetaan. Työkalupakkimme parhaat keinot verkkolöydettävyyteen tulevat tässä – ja kuvia klikkaamalla sekä kuvien alta voi lukea niistä vielä tarkemmin:

Hakukoneoptimointi auttaa kotisivujasi sijoittumaan korkeammalle Googlen luonnollisissa hakutuloksissa. Hinta alkaen 210 €/kk.

Lue lisää

Fonecta Kontaktin ansiosta yrityksesi tiedot ovat aina ajan tasalla ja saatavilla kaikissa verkon tärkeimmissä kanavissa. Startti­-paketti 49 €/kk.

Lue lisää

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on äärettömän hyvä sijoitus verkkosivujen löydettävyyteen, ja kantaa hedelmään pitkään. Olemme kymmeniä ja satoja kertoja nähneet sen voiman – nousun yrityksen hakukonenäkyvyydessä ja -sijoituksissa. Hyvin optimoidut sivut löytyvät hakutulosten kärjestä, etkä maksa yksittäisistä klikeistä sivustollesi. Taitava optimointi johtaa siis ilmaiseen, orgaaniseen liikenteeseen kotisivuillesi.

 

Fonecta Kontakti

Fonecta Kontakti on superkätevä työkalu, jonka avulla lisäät yhdestä paikasta yrityksesi ajantasaiset tiedot esimerkiksi Googleen, sosiaaliseen mediaan, navigaattoreihin sekä nettikarttoihin, kuten Google Mapsiin. Yrityksesi potentiaaliset asiakkaat hakevat tietoa lukuisista eri kanavista ja tietojen ylläpitäminen voi olla työlästä. Fonecta Kontaktin avulla lisäät yrityksesi tiedot helposti yli 20 eri kanavaan.

 

Kontakti Pro

Kontakti Pro on kuin Fonecta Kontakti, mutta suunnittelimme sen erityisesti monipaikkaisten yritysten tarpeisiin. Kontakti, josta kerroimme tuossa yllä, sopii kaiken kokoisille yrityksille, joilla on yksi tai korkeintaan muutama toimipiste. Kontakti Pro on yrityksille, joilla on lukuisia toimipaikkoja tai monta pientä sivukonttoria (kuten pankit, ravintolaketjut, huoltamot jne.). Sama toimintaperiaate – yhteystiedot kerralla kuntoon kaikkiin tärkeisiin kanaviin!

 

 

Hyppää tutustumaan verkkolöydettävyyden palveluihimme, ja kysy meiltä lisää, niin löydetään yhdessä sinun yrityksellesi paras ratkaisu!