Ohjelmallinen ostaminen

Pyydä tarjous yrityksellesi!

ohjelmallinen ostaminen

monipuolista mainontaa eri kanavissa

Ohjelmallinen ostaminen on työkalu, jolla voidaan ostaa mainosnäyttöjä ympäri verkkoa eri mainosverkostoista ja mainoshuutokaupoista. Fonecta tarjoaa ohjelmallisen ostamisen palveluita, joissa ensisijainen tavoite on tavoittaa oikeita henkilöitä vain pelkän mediaostamisen sijaan.


Ohjelmallisella ostamisella voidaan kasvattaa yrityksen tai palvelun tunnettuutta, lisätä kohderyhmän tietoisuutta ja ohjata kohderyhmää tekemään haluttuja toimenpiteitä sivuilla.


Fonectalla on ohjelmallisen ostamisen asiakkaita keskisuurista verkkokaupoista aina julkisiin toimijoihin. Yhteistä erilaisille asiakkaille on ollut se, että he ovat halunneet tavoittaa oikeita kohderyhmiä ja kasvattaa tietoutta yrityksen tuotteista ja palveluista.


miksi ohjelmallinen ostaminen?

mainontaa useissa eri kanavissa

Ohjelmallisessa ostamisessa voidaan tarjota erilaisia viestejä monissa muodoissa. Tehokkaimmillaan viesti on juurikin silloin, kun haluttu kohderyhmä tavoitetaan  monikanavaisesti ja juuri oikeaan aikaan.

Fonectalla ohjelmallisen ostamisen avulla voidaan tehdä display-, video-, Youtube-, Spotify- ja natiivimainontaa

tavoita aidosti kiinnostuneet

Ohjelmallisen ostamisen hienous piilee siinä, että voimme reaaliaikaisesti ostaa mainosnäyttöjä miljoonilta eri sivustoilta ja näyttää mainontaa vain silloin, kun haluttu henkilö kohdataan.


Ohjelmallisessa ostamisessa pyritään tavoittamaan aidosti kiinnostuneita henkilöitä, ei vain mainoksen näyttökertoja tietyssä mediassa.


lisää tehokkuutta datalla

Ohjelmallinen ostaminen mahdollistaa tehokkaamman mediaostamisen, tarkemman kohdennuksen ja asiakkaan lähestymisen parhaalla mahdollisella tavalla. Keskiössä on kohdentamiseen käytettävä data ja teknologian optimointikyvykkyydet.


Fonectan ohjelmallisen ostamisen asiantuntijoilla onkin vahva osaaminen erilaisen datan käytöstä kampanjoissa. Fonecta Audience Insights -työkalun avulla pystyt tunnistamaan oikeat kohderyhmät sivustoltasi ja mainostamaan heille ohjelmallisen ostamisen avulla.


vahva ammattitaito

Tämä kaikki on kuitenkin turhaa ilman osaavia ihmisiä. Kun aloitamme ohjelmallisen ostamisen kampanjan suunnittelun, asiantuntijamme huomioivat monia asioita, joita tehokkaan kampanjan tekemiseen vaaditaan.


Pohjalla on vankka kokemus ohjelmallisen ostamisen kampanjoista, joissa olemme nostaneet palvelun tunnettuutta tai hankkineet lisää asiakkaita.

äänimainontaa spotifyssa?

Fonectan ohjelmallisen ostamisen avulla yrityksesi voi tavoittaa tärkeimmän kohderyhmänsä myös Spotify-mainonnan avulla! 

Pyydä tarjous Spotify-mainontaa koskien

tavoita kohderyhmäsi

Fonectan ohjelmallisessa ostamisessa hyödynnetään dataa, jonka avulla mainontaa kohdennetaan tehokkaasti. Näin tavoitetaan haluttu kohderyhmä ja herätetään kiinnostusta oikealla viestillä juuri oikeassa kanavassa oikeaan aikaan.

Pyydä tarjous yrityksellesi!

Ohjelmalliseen ostamiseen liittyvää tietoa

 • Mitä display-mainonta tarkoittaa?
  09.09.2020
  Mitä on display-mainonta?

  Display-, banneri- tai näyttömainonta, ohjelmallinen ostaminen - tällä jos jollain mainontamuodolla on monia nimiä. Vaikka rakkaalla lapsella onkin monta nimeä, on perusajatus kuitenkin yksinkertainen: display-mainonta näyttää mainoksia nettisivuilla.

  Lue lisää
 • Lue vinkit hyvän bannerimainoksen tekoon.
  10.04.2019
  Millainen on hyvä mainosbanneri?

  Bannerilla tarkoitetaan yleensä mainosbanneria. Maailman ensimmäinen mainosbanneri näki päivänvalon jo vuonna 1994*. Mainoksen viesti oli ennakoiva: ”Oletko koskaan klikannut hiirelläsi tästä? Tulet klikkaamaan”. Nykypäivänä bannerimainonta on yksi suosituimmista - oikein tehtynä myös tehokkaimmista - mainosmuodoista.

  Lue lisää
 • 01.08.2017
  Facebook- vai display-mainonta? Mikä kanava sopii sinun yrityksellesi?

  Oletko aloittamassa verkkomainontaa, mutta mietit mihin kanavaan kannattaa panostaa? Esittelemme artikkelissa perinteisen display- ja
  Facebook-mainonnan eroja. Molemmat ovat tehokkaita keinoja tuoda tuotteita ja palveluja esille verkossa, mutta molemmissa on omat erityispiirteensä. Yhdistävä piirre näille kahdelle kanavalle on mainonnan äärettömän hyvä kohdentaminen käyttäjien oman kiinnostuksen perusteella.

  Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Maksuton Audience Insights -työkalu kertoo millaisia sivujesi kävijät ovat, jotta voit kohdentaa heille kiinnostavaa sisältöä.

Lue lisää

LinkedIn­­­-mainonta

Olemme virallinen LinkedIn- kumppani

Tavoita yrityksesi otollisin kohderyhmä tehokkaasti. Valitse avaimet käteen -paketti tai toteuta LinkedIn -kampanjasi itse.

Lue lisää

Fonecta Chat

Hinta alkaen

231

€/kk

+ alv

Ajantasainen asiakasrekisteri tehostaa myynnin, markinnoinnin ja asiakaspalvelun toimenpiteitä.

Lue lisää