Mainontakone

Mainontakone - Hinta alkaen

300 €/kk

+ alv

Fonecta Mainontakone

Nopea ja Helppo tapa aloittaa mainonta 

Fonecta Mainontakone on helppo työkalu, jonka avulla yrityksesi voi luoda nopeasti mainontaa verkon suosituimpiin kanaviin. Sen avulla luot yritysilmeen mukaiset display- eli bannerimainonnan erittäin kustannustehokkaasti.


Saat yhdeltä istumalta valmiiksi koko mainonnan ketjun: mainonnan tavoitteet, mainosten tekemisen, kohdentamisen mm. kiinnostuksen mukaan ja raportoinnin. Ja kaikki 20 minuutissa.


Mainontakoneen käyttö ei sisällä erillisiä aloitusmaksuja vaan hinta muodostuu ainoastaan kampanjan keston mukaisesta kuukausimaksusta. Mainontakoneen asiakkaana säästät 400 euroa mainosbannereiden tuotannosta. Voit varata 20 minuutin tehosetin asiantuntijan kanssa, jossa kuulet Mainontakoneen tarjoamista mahdollisuuksista.

Varaa yrityksellesi maksuton esittely

Mainontakoneen ominaisuudet

Täyden palvelun mainostuotanto

Tuotamme yrityksellesi täysin valmiit mainosbannerit, jotka sisältävät myös mobiililaitteissa näkyvät mainokset. Mainostuotanto sisältää kolme yleisintä mainoskokoa.


Yrityksesi mainoksia näytetään sekä kotimaisilla että ulkomaisilla laatumainospaikoilla, mutta kuitenkin suomalaisille silmäpareille. Mainoskampanja on täysin optimoitu, jolloin mainoksia näytetään sivustoilla, joissa ne toimivat parhaiten. Näin mainontaan suunniteltu budjetti käytetään tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.


Kohdennettua mainontaa

Mainoskoneen avulla yrityksesi mainoksia kohdennetaan tarkasti sisältäen maantieteellisen alueen, asiakkaan kiinnostuksen kohteet sekä demografiatiedot, kuten ikä ja sukupuoli.


Mainontakoneen kautta on mahdollisuus tehdä myös uudelleenmarkkinointia, jolloin mainostat heille, jotka ovat jo käyneet yrityksesi verkkosivuilla. Näin sitoutat potentiaalisia asiakkaita ja houkuttelet heitä palaamaan kotisivuillesi. Saat yrityksesi mainonnan toimivuudesta lisäksi reaaliaikaisen raportoinnin.


VARAA AIKA MAKSUTTOMAAN ESITTELYYN

Esittely on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Kuulet Mainontakoneen tarjoamista mahdollisuuksista 20 minuutin tehosetin aikana asiantuntijan kanssa. Esittely tehdään puhelimitse ja ruudunjaolla (ei vaadi erillisiä asennuksia, vaan asiantuntija antaa sinulle oikeuden nähdä hänen näyttönsä.)

Varaa esittely

"Asiakkaat löytävät meidät nyt paljon paremmin ja yhteydenottoja on tullut runsaasti."

Karin Purhonen, Ristiinan Porakaivo

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Fonecta Kontakti

Hinta alkaen

49

€/kk

+ alv

Fonecta Kontaktin avulla ylläpidät yrityksesi ajan tasaisia tietoja lukuisissa verkon kanavissa.

Lue lisää

Fonecta Chat

Hinta alkaen

231

€/kk

+ alv

Fonecta Chat -palvelun avulla asiakkaaasi saavat palvelua juuri silloin, kun he sitä tarvitsevat.

Lue lisää

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

210

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimoinnin avulla voit parantaa kotisivujesi sijoitusta Googlen hakutuloksissa.

Lue lisää

Lue myös artikkelimme, millainen on hyvä mainosbanneri.