LinkedIn­­­-mainonta

LinkedIn -mainonta tavoittaa myös kansainvälisesti

Linkedin-mainonta

Hyödynnä linkedinin monipuolisuus

Usein LinkedIn mielletään vain rekrytointikanavaksi, vaikka sen mahdollisuudet ovat huomattavasti monipuolisemmat. Käyttäjät hakevat tietoa toimialastaan, oppivat uusia taitoja, kuuntelevat vaikuttajien mielipiteitä ja ehkäpä tärkeimpänä, hakevat asiantuntijoiden neuvoa. Mitä sinun yrityksesi tarjoaa toimialastasi kiinnostuneille?

Fonecta on Suomen ainoa LinkedIn Marketing Solutions -maapartneri. Kauttamme yrityksesi saa käyttöönsä mm. laajennetun työkaluvalikoiman sekä kattavan kokemuksemme ja ammattitaitomme.

miksi linkedin-mainonta?

kohdenna kiinnostavaa sisältöä

LinkedInissä tavoitat yrityksellesi otollisimman kohderyhmän tehokkaasti. Lisätehoa markkinointiin saat, kun kohdennat heille kiinnostavaa sisältöä oikeaan aikaan. LinkedIn on alusta, jossa kerrot tarinasi bränditurvallisessa ympäristössä luottamusta herättäen.

hyödynnä eri mainosmuodot

LinkedIn tarjoaa kattavan valikoiman mainosmuotoja erilaisiin tarpeisiin. Mainoksesi voi esimerkiksi näkyä kohdennettujen LinkedIn-käyttäjien uutisvirrassa tai voit lähettää viestin käyttäjän postilaatikkoon InMail-mainonnan muodossa.

rakenna oma myyntiputki

Kun tunnet asiakkaasi, voit hyödyntää LinkedIniä myös myynnin edistämiseen ja rakentaa yrityksellesi tehokkaan myyntiputken. 

Fonecta LinkedIn-kumppaniksi

Voit tehdä mainontaa kauttamme eri tavoin. Voit valita avaimet käteen -paketin tai toteuttaa kampanjasi itse ja hyödyntää ammattitaitoamme ja LinkedInin mainosratkaisuja vain siltä osin kuin niitä tarvitset. Saat mainostiliisi aina laskutuksen sekä käyttöösi erikoiskohderyhmät sekä laajennettuun analytiikan.

maksuton seuraaja-analyysi

Millaisia yrityksesi LinkedIn-seuraajat ovat? Miten voit hyödyntää tätä tietoa yrityksesi markkinoinnissa? Pyydä maksuton seuraaja-analyysi yrityksesi LinkedIn-seuraajista!

Pyydä maksuton seuraaja-analyysi

palkittu tiimi

LinkedIn palkitsi Fonectan asiantuntijat LinkedIn-partnereiden parhaana mainonnanhallintatiiminä sekä menestyksekkäästä LinkedIn-kumppanuudesta. Hyödynnä asiantuntijoidemme ammattitaitoa myös oman yrityksesi markkinoinnissa!

Pyydä lisätietoa

"Linkedin on nyt tärkein markkinointi-kanavamme"

Stuart Reynish, Director, Sales & Marketing, AAC Global 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Kohde­ryhmäpalvelu

Kohderyhmäpalvelun avulla tavoitat yritykset ja niiden päättäjät

Kohderyhmäpalvelun avulla tavoitat yritykset ja niiden päättäjät markkinointisi ja myyntisi tueksi.

Lue lisää

Ohjelmallinen ostaminen

Tavoita potentiaaliset asiakkaat monikanavaisesti

Kasvata ohjelmallisen ostamisen avulla yrityksen tai palvelun tunnettuutta. Mainosta myös Spotifyssa!

Lue lisää

Verkkosivu­­kävijöiden analysointi

Fonecta Audience Insights lisää asiakasymmärrystä

Maksuton työkalu kertoo millaisia yrityksesi verkkosivukävijät ovat ja voit kohdentaa heille kiinnostavaa sisältöä ja mainontaa.

Lue lisää

Aiheeseen liittyvää tietoa