LinkedIn­­­-mainonta

Pyydä tarjous yrityksellesi!

Useasti palkittu LinkedIn-kumppani

LinkedIn-mainonta tavoittaa yritysmaailman vaikuttajat

"The world’s’ largest professional social network.LinkedIn kuvailee itseään maailman suurimpana asiantuntijoiden sosiaalisena kanavana.

Vaikka usein LinkedIn mielletäänkin vain rekrytointikanavaksi, käyttäjät hakevat sieltä kuitenkin tietoa toimialastaan, oppivat uusia taitoja, kuuntelevat vaikuttajien mielipiteitä ja ehkäpä tärkeimpänä, hakevat asiantuntijoiden neuvoa. Mitä sinun yrityksesi tarjoaa toimialastasi kiinnostuneille LinkedInissä? Pyydä yrityksellesi maksuton LinkedIn-konsultaatio!

Fonecta on LinkedInin virallinen kumppani, mikä mahdollistaa asiakkaillemme monipuoliset mahdollisuudet mainontaan ja markkinointiin. Kauttamme yrityksesi saa käyttöönsä mm. laajennetun työkaluvalikoiman sekä kattavan kokemuksemme ja ammattitaitomme. 

Luo kiinnostavaa sisältöä ja puhuttele käyttäjiä kansainvälisesti.

Löydä sopivat mainosmuodot ostopolun eri vaiheisiin.

Kohdista viestisi yrityksesi tärkeimmille kohderyhmille.

LinkedIn-mainonta & Fonecta

Mitä LinkedIn-kumppanuus tarkoittaa?

Vuodesta 2017 Fonecta on ollut Suomen ainoa virallinen LinkedIn Marketing Solutions -maapartneri. Kumppanuus LinkedInin kanssa mahdollistaa asiakkaillemme monipuolisemmat työkalut tehokkaamman mainonnan toteuttamiseen sekä uusimpien ominaisuuksien hyödyntämisen. 

Virallisen kumppanin kanssa toimimalla markkinoinnin tekijät pystyvät saavuttamaan tavoitteensa tehokkaasti. Partnerilla on hallussaan sekä paikallistuntemus että LinkedInin tarjoama asiantuntijuus ja työkalut, joita muilla mainonnan tekijöillä ei ole saatavilla.


Lue lisää Fonectan LinkedIn-kumppanuudesta

Palkittu LinkedIn-mainostiimi

Mainosratkaisutiimimme on aina ajan hermoilla jatkuvan koulutuksen ansiosta. LinkedIn on myös palkinnut Fonectan mainostiimin useilla palkinnoilla tekemästään työstä suomalaisten yritysten hyväksi. Vuonna 2020 Fonecta palkittiin kansainvälisessä kilpailussa parhaana LinkedIn-kumppanina.

Saat siis rautaisia ammattilaisia toteuttamaan yrityksesi LinkedIn-mainontaa. Asiantuntijoillamme on kattava kokemus sekä paikallisista että kansainvälisistä LinkedIn-mainoskampanjoista. 

Avaimet käteen tai toteuta Mainontaa itse

Voit tehdä LinkedIn-mainontaa kauttamme eri tavoin. Voit valita avaimet käteen -paketin tai toteuttaa kampanjasi itse ja hyödyntää ammattitaitoamme ja LinkedInin mainosratkaisuja vain siltä osin kuin niitä tarvitset. Pystytämme molemmissa tapauksissa yrityksellesi mainostilin veloituksetta.


Saat mainostiliisi aina laskutuksen sekä käyttöösi erikoiskohderyhmät sekä laajennettuun analytiikan. Pyydä yrityksellesi maksuton LinkedIn-konsultaatio!

Pyydä tarjous yrityksellesi!

Luotettavin sosiaalisen
median kanava

Lähde: Business Insider Digital Trust Survey 2020

+ 720

miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti.

+ 1,4

miljoonaa käyttäjää Suomessa.

Nr. 1

B2B-liidigeneroinnin kanava.

"Linkedin on nyt tärkein markkinointi-kanavamme"

Stuart Reynish, Director, Sales & Marketing, AAC Global 

Linkedin-mainontaan liittyvää tietoa

Kaikki LinkedIn-mainonnan artikkelit

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Fonecta Chat

Hinta alkaen

231

€/kk

+ alv

Kohderyhmäpalvelun avulla tavoitat yritykset ja niiden päättäjät markkinointisi ja myyntisi tueksi.

Lue lisää

Ohjelmallinen ostaminen

Tavoita potentiaaliset asiakkaat monikanavaisesti

Kasvata ohjelmallisen ostamisen avulla yrityksen tai palvelun tunnettuutta. Mainosta myös Spotifyssa!

Lue lisää

Maksuton Audience Insights -työkalu kertoo millaisia sivujesi kävijät ovat, jotta voit kohdentaa heille kiinnostavaa sisältöä.

Lue lisää