Google­-mainonta                Turku

Google-mainonta

Google-mainonta tuo lisää näkyvyyttä

Hanki lisää asiakkaita − panosta Google-mainontaan! Turkulaisten Google-mainonnan asiantuntijoidemme suunnittelemalla mainoskampanjalla tavoitat palveluitasi hakevat, potentiaaliset asiakkaat Varsinais-Suomen alueella ja houkuttelet heidät kävijöiksi kotisivuillesi ja yritykseesi. Fonecta on Googlen sertifioima mainoskumppani.


Minkälainen on sinun kotisivujesi kävijäpotentiaali? Pyydä ilmainen arvio!

Tuloksellinen Google-mainonta | Turku ja Varsinais-Suomi

Jopa 83% suomalaisista aloittaa tuotteen tai palvelun hakemisen verkosta − se on nykypäivää. Fiksun yrittäjän kannattaakin siksi panostaa Google-mainontaan, joka on kustannustehokas vaihtoehto tulokselliseen mainostamiseen. Miksi turhaan käyttäisit mainoseuroja esimerkiksi kalliiseen ja epävarmaan lehti-ilmoitteluun, kun verkosta tavoitat asiakkaasi laajemmin? Fonectan turkulaiset mainosasiantuntijat suunnittelevat ja toteuttavat yrityksellesi laadukasta Google-mainontaa hakusanamainontana, display-mainontana tai remarketing-mainontana.


Asiantuntijoiden laatimaa mainontaa


Fonectan paikallinen Google-mainonnan ammattilainen suunnittelee kampanjasi hakusanat ja mainostekstit, aluekohdistukset ja muut asetukset tekemänsä alkukartoituksen perusteella. Näin syntyy oikealle yleisölle kohdennettu, tarpeitasi vastaava ja tehokas mainoskampanja.

Mainoskampanja, joka on aina ajan tasalla


Mainonnan asiantuntijamme seuraavat ja optimoivat kampanjaasi löytääkseen parhaat mahdolliset hakusanat ja mainostekstit, sekä maksimoidakseen relevantin kävijäliikenteen sivustollesi. Voit myös itse tehdä muutoksia kampanjaasi − asiakastukemme on käytettävissäsi vuorokauden ympäri.

Säännöllinen ja läpinäkyvä raportointi


Haluamme pitää sinut ajan tasalla mainoskampanjasi toimivuudesta, joten lähetämme sinulle kuukausittain raportin hakusanoista ja kävijöiden määrästä. Raportissa on myös laskuerittely, josta näet ettei kanssasi sovittua mainostuksen maksimisummaa koskaan ylitetä.

Tavoita uusia asiakkaita Googlesta

Ota yhteyttä

Lisää liikennettä kotisivuille

Ensimmäinen hakutulossivu kerää jopa 91 % kaikista klikeistä. Varmista yrityksesi näkyvyys Google-hakusanamainonnalla!

Testaa Google-näkyvyytesi

Kuinka hyvin yrityksesi sijoittuu Googlen hakutuloksissa? Testaa maksutta yrityksesi
Google-näkyvyys! Syötä tarvittavat tiedot kenttiin ja paina Tee testi -nappia. Saat raportin siitä, miten hyvin yrityksesi sijoittuu Googlen hakutuloksissa.

Testaa yrityksesi näkyvyys Googlessa

Google Adsin avulla varausmäärä kasvoi 463 %

”Fonecta pystyy tarjoamaan asiakkaalle sekä parhaat asiantuntijat että hyvät
työkalut.” - Tuomo Luoma, HelppoKatsastus

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Fonecta Kontakti

Hinta alkaen

49

€/kk

+ alv

Fonecta Kontaktin ansiosta yrityksesi tiedot ovat aina ajan tasalla ja saatavilla kaikissa verkon tärkeimmissä kanavissa.

Lue lisää

Fonecta Chat

Hinta alkaen

231

€/kk

+ alv

On tärkeää, että asiakkaasi saavat vastauksia kysymyksiinsä reaaliajassa. Fonecta Chat on toimiva lisämyynnin kanava toimistoaikojen ulkopuolella.

Lue lisää

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

210

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimointi auttaa kotisivujasi sijoittumaan korkeammalle Googlen luonnollisissa hakutuloksissa.

Lue lisää

Aiheeseen liittyvää tietoa

 • Oletko valmiina, kun hakusesonki on kuumimmillaan?
  11.05.2022
  Oletko valmiina, kun hakusesonki on kuumimmillaan?

  Tiesitkö, että kuluttajan ostoprosessi alkaa jopa kuukausia ennen varsinaista päätöksentekoa ja ostotapahtumaa? Esimerkiksi kesän lomamatkoja varataan jo helmikuussa ja tulevia yritystilaisuuksia suunnitellaan syyskuussa. Mitä enemmän tunnet potentiaalisten asiakkaidesi ajatusmaailmaa, sitä paremmin voit tavoittaa heidät juuri oikeaan aikaan. Ja mitä varhaisemmassa vaiheessa ostopolkua asiakkaat löytävät yrityksesi, sitä varmemmin voit vaikuttaa heidän ostopäätöksiinsä.

  Lue lisää
 • Yrittäjä, kohdennatko mainontasi oikein?
  14.01.2022
  Yrittäjä, kohdistatko mainontasi oikein?

  Suurin osa yrityksistä ja yrittäjistä ymmärtää mainonnan ja markkinoinnin tärkeyden uusasiakashankinnassa sekä nykyasiakkaiden pidossa. Kuitenkin mainonnan ehkä tärkein kompastuskivi voi yritykselle olla oikea kohdentaminen, eli oikean kohderyhmän saavuttaminen. Tässä tullaankin kiinnostavan kysymyksen äärelle.

  Lue lisää
 • Lataa Google-mainonnan maksuton opas!
  03.12.2021
  Tilaa opas Google-mainontaan

  Oletko kiinnostunut Google-mainonnasta, muttet ole varma, sopiiko se juuri sinun yrityksellesi? 

  Google on maailman käytetyin hakukone. Päivittäin sadat miljoonat ihmiset suorittavat miljardeja hakuja Googlen kautta saadakseen vastauksia heitä askarruttaviin kysymyksiin ja ongelmiin. Google-mainonta on erinomainen tapa nostaa yrityksen näkyvyyttä hakutuloksissa.

  Lue lisää