Google­-mainonta

Mietitkö, sopisiko Google-mainonta sinun yrityksellesi? Tehdäänpä yksinkertainen kysely: Haluatko lisää asiakkaita? Jos vastasit kyllä, Google-mainonta sopii hyvin todennäköisesti sinun yrityksellesi.

Pyydä tarjous yrityksellesi!

Google Ads ja Display

Google-mainonta tuo lisää näkyvyyttä ja asiakkaita

Google-mainonta on tehokas tapa täsmämainostaa kohderyhmillesi, kasvattaa tunnettuutta ja löytää uusia asiakkaita. Mainostaa voi monella eri tavalla: joko Google-hakujen yhteydessä tai Googlen mainospaikkaverkostossa, joka kattaa monia suosittuja nettisivustoja.

 

Verkossa tavoitat asiakkaasi kaikkein varmimmin. Jopa 8/10 suomalaisesta käyttää nettiä useita kertoja päivässä. Vaikka et siis tietäisi, missä asiakkaasi fyysisesti on, tiedät varmasti, että netissä hän on useasti, missä tahansa hän liikkuukin.

 

Fonectan kanssa toteutat helposti tuloksekkaita hakusanamainonta- ja Display -mainoskampanjoita, joista kerromme seuraavaksi lisää.

Miksi Google-mainonta kannattaa?

1.
Kiinnostuneet asiakkaat löytävät yrityksesi helposti suoraan Googlesta.

 2.  
Tarkan kohdennuksen avulla tavoitat asiakkaat omalta toimialueeltasi

3.
Et maksa näyttökerroista, vaan kiinnostuneiden asiakkaiden klikeistä

4.
Google-mainonnalla saat nopeasti tuloksia kustannustehokkaasti

Lataa ilmainen opas 

Google-mainonnan opas sopii sinulle, jos olet kiinnostunut Google-mainonnasta, mutta et ole varma sopiiko se juuri sinun yrityksellesi. Tai olet ehkä jo kokeillutkin, mutta haluaisit saada mainonnasta enemmän tehoja irti. Lataa maksuton opas Google-mainontaan

Lataa oppaasi tästä!

Google Ads vai Google Display?

Google Ads: Hakusanamainontaa Suomen käytetyimmässä hakukoneessa

Google-hakusanamainonta tarkoittaa Googlen hakutulosten yhteydessä esiintyviä mainoksia. Mainoksesi tulevat näkyviin vain silloin, kun kiinnostunut asiakas etsii kyseisten hakusanojen avulla tietoa.

 

Ja sitä tietoahan etsitään! Miljardeja hakuja päivittäin. Suomalaisista jopa 98 % käyttää hakukonetta etsiessään tuotteita ja palveluja.

 

Varmista, että yrityksesi löytyy hakutuloksista. Googlesta tietoa etsivä asiakas on jo kiinnostunut hakemastaan tuotteesta tai palvelusta, jolloin hän on valmiiksi alttiimpi mainonnalle. Google-mainonta tuo yrityksesi hänen luokseen juuri oikealla hetkellä.

 

Hakusanamainonta on kustannustehokas tapa hankkia uusia asiakkaita: et maksa mainosten näyttökerroista, vaan mainoksen klikkauksesta, kun kiinnostunut asiakas siirtyy yrityksesi sivuille. 

 

Hakukoneoptimoinnilla sen sijaan voidaan tavoitella hyviä sijoituksia Googlen luonnollisissa hakutuloksissa, missä itse klikki ei maksa sinulle mitään.

Google Display: Kiinnitä huomio kuvalla ja tekstillä

Google Display -mainonta eli bannerimainonta on kuvan ja tekstin yhdistävää mainontaa Googlen erittäin laajassa mainosverkostossa - siis hakutulosten ulkopuolella. Voit kohdentaa mainontaa esimerkiksi kohderyhmäsi kiinnostuksen kohteiden tai demografisten tietojen kuten iän tai koulutustason mukaan.

 

Google Displayn avulla tavoitat asiakkaat kattavasti Google-verkoston suosituimmilta sivuilta eli juuri sieltä missä he viettävät aikaansa - esimerkiksi Youtubessa, Gmailissa, videopeleissä ja monilla Googlen yhteistyösivustoilla.

Erotu kilpailusta räätälöidyillä mainosratkaisuilla

Räätälöidyn Google-mainonnan avulla tavoitat asiakkaasi hakukoneesta, vaikka toimialasi hakumäärät olisivat suuria ja kilpailu kovaa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Haluan kuulla lisää!

Kokemuksen syvällä rintaäänellä

Yli 10 vuoden aikana olemme kerryttäneet valtavan määrän kokemusta ja tietoa eri toimialojen tarpeista ja mainoskampanjoiden menestystekijöistä. Sertifioidut Google-asiantuntijamme ovat yrityksesi tukena mainonnan kaikissa vaiheissa.

Haluan kuulla lisää!

Google-mainonta - paketit ja hinnat

Tarjoamme laajuudeltaan erilaisia Google Display ja Google Ads-hakusanamainonnan paketteja joista voit valita tilaukseesi joko molemmat palvelut tai ainoastaan toisen, tarpeesi mukaan. Asiantuntijamme tutustuvat kotisivuihisi ja toimialaasi, alueesi hakumääriin sekä Fonectan ja Googlen tietoihin potentiaalisten asiakkaiden hakukäyttäymisestä.

 

Google-mainoskampanjaasi seurataan ja optimoidaan parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Pidämme sinut ajan tasalla mainoskampanjan tuloksista, joita voit seurata helposti myös Oma Fonecta -palvelusta.

Paketit sisältävät mm.

S­-paketti

M-paketti­

L-paketti

Starttimaksu alkaen

200€

250 €

300 €

Mainosbannerit

300 €

300 €

300 €

Hakusanat ja mainostekstit


Mainosryhmien määrä

1-4 kpl

5-8 kpl

9-13 kpl

Kuukausittainen raportointi


Oma Fonecta -palvelu


275 €/kk

Hinta alkaen

500 €/kk

Hinta alkaen

1000 €/kk

Hinta alkaen

Pyydä tarjous!

Google-mainonta kanssamme

 

Me tiedämme, mitä olemme tekemässä

Olemme nimittäin tehneet Google-mainontaa yli 10 vuoden ajan. Tunnemme eri toimialat ja mainonnan menestystekijät. Kokeneet, sertifioinnin suorittaneet mainosasiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua saavuttamaan yrityksesi mainostavoitteet. Teemme yrityksesi tavoitteiden mukaisen Google-mainonnan suunnitelman - ja toteutamme sen. Huolehdimme kampanjasi sujuvuudesta ja pidämme sinut ajan tasalla.

Markkinoit täsmällisesti, etkä maksa turhasta

Google-mainoksesi näkyvät vain heille, jotka etsivät toimialasi tuotteita ja palveluja haluamillasi hakusanoilla - tarvittaessa vaikka tietyn maantieteellisen alueen sisällä.

Google Display taas tavoittaa asiakkaasi sieltä missä he tykkäävät viettää eniten aikaa verkossa. Googlen mainosverkostosta löytyy kattavasti suosittuja sivustoja, joilla mainostaminen on kuin pistäytyisit kohderyhmäsi olohuoneeseen.

Et maksa turhista näyttökerroista, vaan klikkauksista, eli kiinnostuneiden asiakkaiden siirtymisestä yrityksesi kotisivuille.

Saat näkyvyyttä nopeasti

Google-hakusanamainonnan avulla saat nopeasti vastinetta markkinointiin investoimillesi rahoille. Voit saada kotisivusi nopeastikin näkyville, kun asiakkaat etsivät tarjoamaasi tuotetta tai palvelua Googlesta, ja näin olet mukana kilpailussa.

Näkyvyyteen mainospaikoilla vaikuttaa mm. mainosbudjettisi, kilpailu kyseisellä hakusanalla ja alueella, sekä kotisivujesi laatu. Google Ads -mainonnassa nopea näkyvyys maksaa sinulle klikeissä sivustollesi. Jos taas haluat näkyvyyttä Googlen luonnollisissa hakutuloksissa, tutustu hakukoneoptimointiin.

Ratkaisumme taipuvat tarpeidesi mukaan

Tarjoamme Google Display ja hakukonemainontaa vakiopakettien lisäksi myös räätälöityinä mainosratkaisuina. Vakiopakettimme avulla parannat yrityksesi löydettävyyttä ja näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa ja mainosverkostossa nopeasti sekä tehokkaasti.

Suosittelemme räätälöityä vaihtoehtoa silloin, kun toimialan hakumäärät Googlessa ovat poikkeuksellisen suuria tai mainonnalla on erityinen rooli yrityksen liiketoiminnassa.

Myynti kasvuun Google-mainonnalla

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Fonecta Kontakti

Hinta alkaen

49

€/kk

+ alv

Fonecta Kontaktin ansiosta yrityksesi tiedot ovat aina ajan tasalla ja saatavilla kaikissa verkon tärkeimmissä kanavissa.

Lue lisää

Fonecta Chat

Hinta alkaen

231

€/kk

+ alv

On tärkeää, että asiakkaasi saavat vastauksia kysymyksiinsä reaaliajassa. Fonecta Chat on toimiva lisämyynnin kanava toimistoaikojen ulkopuolella.

Lue lisää

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

210

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimointi auttaa kotisivujasi sijoittumaan korkeammalle Googlen luonnollisissa hakutuloksissa.

Lue lisää

Hyödyllistä tietoa Google-mainonnasta

Fonectan tietopankista löydät ajankohtaista tietoa Google Ads -hakusanamainontaan sekä Google Display -bannerimainontaan liittyen. Päivitämme tietopankkiin kattavasti kirjoituksia myös muista digimarkkinoinnin osa-alueista. Alta löydät kaikki artikkelit Google-mainontaan liittyen:

 • Oletko valmiina, kun hakusesonki on kuumimmillaan?
  11.05.2022
  Oletko valmiina, kun hakusesonki on kuumimmillaan?

  Tiesitkö, että kuluttajan ostoprosessi alkaa jopa kuukausia ennen varsinaista päätöksentekoa ja ostotapahtumaa? Esimerkiksi kesän lomamatkoja varataan jo helmikuussa ja tulevia yritystilaisuuksia suunnitellaan syyskuussa. Mitä enemmän tunnet potentiaalisten asiakkaidesi ajatusmaailmaa, sitä paremmin voit tavoittaa heidät juuri oikeaan aikaan. Ja mitä varhaisemmassa vaiheessa ostopolkua asiakkaat löytävät yrityksesi, sitä varmemmin voit vaikuttaa heidän ostopäätöksiinsä.

  Lue lisää
 • Yrittäjä, kohdennatko mainontasi oikein?
  14.01.2022
  Yrittäjä, kohdistatko mainontasi oikein?

  Suurin osa yrityksistä ja yrittäjistä ymmärtää mainonnan ja markkinoinnin tärkeyden uusasiakashankinnassa sekä nykyasiakkaiden pidossa. Kuitenkin mainonnan ehkä tärkein kompastuskivi voi yritykselle olla oikea kohdentaminen, eli oikean kohderyhmän saavuttaminen. Tässä tullaankin kiinnostavan kysymyksen äärelle.

  Lue lisää
 • Lataa Google-mainonnan maksuton opas!
  03.12.2021
  Tilaa opas Google-mainontaan

  Oletko kiinnostunut Google-mainonnasta, muttet ole varma, sopiiko se juuri sinun yrityksellesi? 

  Google on maailman käytetyin hakukone. Päivittäin sadat miljoonat ihmiset suorittavat miljardeja hakuja Googlen kautta saadakseen vastauksia heitä askarruttaviin kysymyksiin ja ongelmiin. Google-mainonta on erinomainen tapa nostaa yrityksen näkyvyyttä hakutuloksissa.

  Lue lisää