Facebook­­­-mainonta

 

Pyydä tarjous yrityksellesi!

Facebook-mainonta

Tehosta markkinointia - mainosta Facebookissa 

Facebook-mainonta - kuvassa mainospaikka Facebookissa selainversion oikeassa reunassa.

Loistavaa, että harkitset Facebook-mainontaa kokeneen mainostajakumppanin kanssa! Menemmekin suoraan asiaan – Facebookin puolesta tehokkaana mainostuskanavana puhuvat erityisesti nämä kolme kovaa pointtia:

 

 • Käyttäjämäärä: Facebook on Suomen suosituin yhteisöpalvelu yli 2,4 miljoonalla päivittäisellä käyttäjällään.
 • Vakuuttavuus: jopa 80 % käyttäjistä ilmoittaa Facebookin kanavien vaikuttavan oleellisesti ostopäätökseensä.
 • Kohdennettavuus: käyttäjät voidaan tunnistaa heidän kiinnostuksen kohteidensa mukaan, ja näin saat kohdistettua mainoksesi tehokkaasti vain halutulle kohderyhmälle.

Kolmen kovan jälkeen seuraa kuusi vähintään yhtä painavaa perustetta:

 • Hankit lisää kävijöitä verkkosivuillesi
 • Kasvatat yrityksesi tunnettuutta
 • Löydät uusia asiakkaita
 • Kasvatat verkkokaupan myyntiä
 • Facebook-mainonta sopii sekä pienille että suurille yrityksille, monenlaisiin tarpeisiin
 • Mainostaminen Facebookissa avaa ovet myös mainontaan Instagramissa, erityisesti nuorempien ikäryhmien vahvasti suosimassa kanavassa.

Millaisia mainonnan tarpeita ja tavoitteita sinulla on? Anna meidän auttaa niiden saavuttamisessa Facebook- ja Instagram-mainonnan keinoin.

 

Kumppaninamme saat aina taattua laatua, sillä apunasi ovat Facebook-sertifioinnin suorittaneet asiantuntijamme varustettuna vankalla kokemuksella eri toimialojen mainonnasta. Tarjoamme monipuolisia Facebook-mainonnan paketteja sekä täysin räätälöityjä ratkaisuja aina yrityksen tarpeiden mukaan. Räätälöityjen mainosratkaisujen ja Facebookin lukuisten eri mainosmuotojen ansiosta voimme tavoittaa asiakkaasi tehokkaasti ostopolun monissa eri vaiheissa.

Kenelle Facebook-mainonta sopii?

Pienyrityksille

Voit aloittaa Facebook-mainonnan pienelläkin budjetilla, ja tiedät että mainokset näytetään juuri ja ainoastaan valitsemillesi kohderyhmille, eikä markkinointibudjettisi mene hukkaan. Kohdennusvaihtoehtoja on tarjolla paljon, mm. iän, sukupuolen ja käyttäjien mielenkiinnon kohteiden mukaan.

 

Kauttamme saat suomenkielistä, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua ja tukea yrityksesi sujuvaan ja menestyksekkääseen mainontaan. Kuukausilaskutuksemme perustuu asiantuntijatyöhön sekä toteutuneeseen mainonnan kulutukseen – et siis maksa mainonnasta koskaan ylimääräistä (eikä sinun muuten tarvitse maksaa luottokortilla, kuten suoraan Facebookin kanssa asioidessa)!

 

Verkkokaupoille

Facebook ja Instagram ovat tehokkaita täsmäkanavia verkkokaupan mainostamiseen ja myynnin kasvattamiseen. Facebookissa on pelkästään verkkokauppoja varten useita eri mainonnan toteutuskeinoja, joilla saat tavoitettua sinulle kaikista potentiaalisimmat ostavat asiakkaat.

 

Suunnittellaan yhdessä asiantuntijoidemme kanssa yrityksesi asiakkaille paras mahdollinen ostopolku, joka vastaa tavoitteitasi ja verkkokauppasi teknistä toteutusta – ja saa asiakasvirtasi kasvamaan.

 

Suurille ja keskisuurille yrityksille

Jopa 90 % Instagram-käyttäjistä seuraa palvelussa yrityksiä - eikä siis vain yksittäisiä ihmisiä, mutta vain kolmasosa yrityksistä hyödyntää tätä potentiaalista ostajakuntaa tehokkaasti. Tilaa ja mahdollisuuksia on yllin kyllin, ja Facebook-mainonnan avulla hyödynnät myös Instagramin mainostusmahdollisuudet.

 

Facebook-mainonnan tarkka kohdistus sekä Facebookin pikselin tuomat lisäominaisuudet uusien kohderyhmien löytämiseen tekevät siitä äärimmäisen kustannustehokkaan mainonnan kanavan. Monipuolisten toimintojen avulla saat varmasti palvelusi näkyviin oikeille silmäpareille.

Mainosta myös Instagramissa

Facebook-mainonnan avulla voit mainostaa kohderyhmällesi myös Instagramissa, jossa on yli 2,8 miljoonaa suomalaista käyttäjää! Heistä jopa 90 % seuraa Instagramissa myös yrityksiä - voisiko yrityksesi tavoittaa kohderyhmänsä myös Instagramista?

Pyydä yrityksellesi tarjous!

Sertifioidut osaajat

Facebook-mainonnan asiantuntijamme ovat suorittaneet haastavat sertifioinnit, jotka takaavat laadukkaat mainoskampanjat. Tarjoamme Facebook-mainonnan asiantuntijapalvelua niin pienemmille kuin suuremmillekin yrityksille, verkkokauppoja unohtamatta.

Ota yhteyttä

Facebook-mainonta - paketit ja hinnat

Tarjoamme laajuudeltaan erilaisia Facebook-mainonnan paketteja yrityksesi tarpeiden mukaan. Saat meiltä toki myös yrityksellesi täysin räätälöidyt mainosratkaisut, mikäli tavoitteesi sitä kaipaavat.

Alla voit tutustua mainonnan vakiopaketteihimme, mutta jos olet kiinnostunut räätälöidystä Facebook-mainonnasta tai haluaisit jutella kanssamme suoraan, ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää!

Pakettien sisältö

S­-paketti­

M­-paketti­

L­-paketti­

Sopimuksen kesto


Oma Fonecta -palvelu


Kuvamainokset


Videomainokset


Mainostetut julkaisut


Remarketing (Facebook-pikseli)


Karusellimainonta


Lookalike­-yleisöt


Alk. 275 €/kk

Alk. 500 €/kk

Alk. 1000 €/kk

Siellä, missä asiakkaasikin

Mainosta siellä, missä asiakkaasikin viettävät aikaa - Facebookissa. Monipuolisten mainosratkaisujen avulla tavoitat juuri oikeat silmäparit, tarvittaessa kaikissa eri ostopolun vaiheissa.

Pyydä lisätietoa Facebook-mainonnasta

"Kampanjalla tavoitettiin 110 000 kiinnostunutta"

SF Caravan Ry:lle toteutetun monikanavaisen, tarkkaan kohdennetun kampanjan tulokset puhuivat puolestaan: uusia jäseniä liittyi SF Caravaniin 23 % enemmän kuin kahtena aiempana vuonna.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Google­-mainonta

Hinta alkaen

275

€/kk

+ alv

Tuloksekas Google-mainonta vaatii aikaa ja ammattitaitoa. Luomme tehokkaat kampanjat, joilla saavutatte tavoitteenne!

Lue lisää

Fonecta Kontakti

Hinta alkaen

49

€/kk

+ alv

Fonecta Kontaktin ansiosta yrityksesi tiedot ovat aina ajan tasalla ja saatavilla kaikissa verkon tärkeimmissä kanavissa.

Lue lisää

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

210

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimointi auttaa kotisivujasi sijoittumaan korkeammalle Googlen luonnollisissa hakutuloksissa.

Lue lisää

Aiheeseen liittyvää tietoa

 • Vinkit Facebookin sesonkimainontaan
  08.05.2022
  Viisi vinkkiä Facebookin sesonkimainontaan

  Vuodenaikojen vaihtelu on monelle kuluttajalle merkki lähteä ostoksille. Sesonkiajattelu on kiinteä ja olennainen osa myös Facebook-mainontaa. Keräsimme yhteen viisi ohjetta, joiden avulla et jää sesonkimainonnassa muiden jälkeen.

  Lue lisää
 • Lataa maksuton e-kirja - Yrityksenä Facebookissa
  11.04.2022
  Lataa e-kirja: Yrityksenä Facebookissa - miksi, mitä ja miten

  Facebook on edelleen maailman suurin sosiaalisen median kanava, ja sen globaalit käyttäjämäärät ovat kasvaneet tähän päivään saakka. Yli 60% täysikäisistä suomalaisista käyttää Facebookia. Facebook tarjoaa yrityksille erinomaisen kustannustehokkaan työkalun tavoittaa ja houkutella kohderyhmänsä edustajia mainonnan avulla.

  Lue lisää
 • Yrittäjä, kohdennatko mainontasi oikein?
  14.01.2022
  Yrittäjä, kohdistatko mainontasi oikein?

  Suurin osa yrityksistä ja yrittäjistä ymmärtää mainonnan ja markkinoinnin tärkeyden uusasiakashankinnassa sekä nykyasiakkaiden pidossa. Kuitenkin mainonnan ehkä tärkein kompastuskivi voi yritykselle olla oikea kohdentaminen, eli oikean kohderyhmän saavuttaminen. Tässä tullaankin kiinnostavan kysymyksen äärelle.

  Lue lisää