Facebook­­­-mainonta

Pyydä tarjous yrityksellesi!

Facebook-mainonta

Tehosta markkinointia ja mainosta Facebookissa 

Facebook-mainonta - kuvassa mainospaikka Facebookissa selainversion oikeassa reunassa.

Suomessa jopa 2,3 miljoonaa henkilöä käyttää Facebookia päivittäin, ja yli 20 % mobiilissa vietetystä ajasta vietetään juuri Facebookissa. Miksi et hyödyntäisi sosiaalisen median voimaa ja tavoittaisi mainonnan avulla yrityksesi tärkeimmät kohderyhmät Suomen suosituimmassa sosiaalisen median kanavassa?


Facebook-mainonta soveltuu erikokoisille yrityksille monenlaisiin tarpeisiin - halusit sitten lisää kävijöitä verkkosivuillesi, rakentaa yrityksesi tunnettuutta, löytää kokonaan uusia asiakkaita tai saada suoraa myyntiä verkkokaupallesi. Samalla pystyt mainostamaan sekä Facebookissa että Instagramissa.


Kauttamme saat aina taattua laatua, sillä apunasi ovat Facebook-sertifioinnin suorittaneet asiantuntijat ja vankka kokemus eri toimialojen mainonnasta. Tarjoamme monipuolisia Facebook-mainonnan paketteja sekä täysin räätälöityjä ratkaisuja aina yrityksen tarpeiden mukaan. Räätälöityjä mainosratkaisuja voidaan käyttää tehokkaasti ostopolun kaikissa eri vaiheissa hyödyntämällä lukuisia eri mainosmuotoja.

Kenelle Facebook-mainonta sopii?

Pienyrityksille

Facebook-mainontaa voidaan kohdentaa mm. iän, sukupuolen ja käyttäjien mielenkiinnon kohteiden mukaan. Kauttamme saat asiantuntijapalvelua ja tukea suomeksi, jotka auttavat yritystäsi mainonnan toteuttamisessa.


Toteutamme Facebook-mainonnan kuukausittaisella laskutuksella, joka perustuu asiantuntijatyöhön sekä toteutuneeseen mainonnan kulutukseen – et siis maksa mainonnasta koskaan ylimääräistä!


Verkkokaupoille

Facebookissa on pelkästään verkkokauppoja varten useita eri mainonnan toteutuskeinoja, joilla saat tavoitettua verkkokauppallesi kaikista potentiaalisimmat ostavat asiakkaat.


Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa suunnittelemme verkkokaupan tavoitteita ja teknistä toteutusta mukaillen parhaan mahdollisen ostopolun, jolla saamme asiakasvirtasi kasvamaan.


Suurille ja keskisuurille yrityksille

Jopa 80 % Instagram-käyttäjistä seuraa palvelussa yrityksiä, mutta vain kolmasosa yrityksistä hyödyntää tätä potentiaalista ostajakuntaa tehokkaasti. Facebook-mainonnan avulla hyödynnät myös Instagramin 


Facebook-mainonnan kohdistusmahdollisuudet sekä Facebookin pikselin tuomat lisäominaisuudet uusien kohderyhmien löytämiseen tekevät Facebookista äärimmäisen tehokkaan mainonnan kanavan. Tehokkaiden työkalujen avulla saat varmasti palvelusi näkyviin oikeille silmäpareille.

Mainosta myös Instagramissa

Facebook-mainonnan avulla voit mainostaa kohderyhmällesi myös Instagramissa, jossa on yli 1,2 miljoonaa suomalaista käyttäjää! Heistä jopa 80 % seuraa yrityksiä - voisiko yrityksesi tavoittaa kohderyhmäsi myös Instagramista?

Pyydä yritkysellesi tarjous!

SERTIFIOIDUT OSAAJAT

Facebook-mainonnan asiantuntijamme ovat suorittaneet haastavat sertifioinnit, jotka takaavat laadukkaat mainoskampanjat. Tarjoamme Facebook-mainonnan asiantuntijapalvelua niin pienemmille kuin suuremmillekin yrityksille, verkkokauppoja unohtamatta.

Ota yhteyttä

facebook-mainonta - paketit ja hinnat

Tarjoamme laajuudeltaan erilaisia Facebook-mainonnan paketteja yrityksesi tarpeiden mukaan. Kauttamme saat myös yrityksellesi täysin räätälöidyt mainosratkaisut. Alla voit tutustua mainonnan vakiopaketteihimme, mutta jos olet kiinnostunut räätälöidystä Facebook-mainonnasta tai sinulla herää jotakin kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Pakettien sisältö

S­-paketti­

M­-paketti­

L­-paketti­

Sopimuksen kesto


Oma Fonecta -palvelu


Kuvamainokset


Videomainokset


Mainostetut julkaisut


Remarketing (Facebook-pikseli)


Karusellimainonta


Lookalike­-yleisöt


Alk. 290 €/kk

Alk. 475 €/kk

Alk. 875 €/kk

siellä missä asiakkaasikin

Mainosta siellä, missä asiakkaasikin viettävät aikaa - Facebookissa. Monipuolisten mainosratkaisujen avulla tavoitat juuri oikeat silmäparit, tarvittaessa kaikissa eri ostopolun vaiheissa.

Pyydä lisätietoa Facebook-mainonnasta

"kampanjalla tavoitettiin 110 000 kiinnostunutta"

SF Caravan Ry:lle toteutettu monikanavaisen, tarkkaan kohdennetun kampanjan tulokset puhuivat puolestaan: uusia jäseniä liittyi SF Caravaniin 23 % enemmän kuin kahtena aiempana vuonna.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Google­-mainonta

Hinta alkaen

240

€/kk

+ alv

Lisää näkyvyyttä Googlesta! Kauttamme saat laadukkaat Google-mainonnan kampanjat vankalla ammattitaidolla.

Lue lisää

Fonecta Kontakti

Hinta alkaen

49

€/kk

+ alv

Fonecta Kontaktin avulla ylläpidät yrityksesi ajan tasaisia tietoja lukuisissa verkon kanavissa.

Lue lisää

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

210

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimoinnin avulla voit parantaa kotisivujesi sijoitusta Googlen hakutuloksissa.

Lue lisää

Aiheeseen liittyvää tietoa

 • Facebook-markkinointi kannattaa
  17.11.2020
  Facebook on muutakin kuin Facebook

  Jo vuosia on puhuttu Facebookin ”kuolemasta” sekä siitä, ettei ”kukaan” enää käytä Facebookia ja että se olisi mediana turha. Kuitenkin lukujen valossa Facebook elää ja voi hyvin, sillä pelkästään Suomessa päivittäin Facebookia käyttäviä on edelleen 2,3 miljoonaa ja maailmanlaajuisesti käyttäjämäärät ovat itse asiassa jatkuvasti kasvaneet. Facebook on siis vuodesta toiseen säilyttänyt asemansa maailman suurimpana sosiaalisen median alustana*.

  Lue lisää
 • Viimeistään nyt on syytä aloittaa Facebook-mainonta
  31.03.2020
  Ota Facebook viimeistään nyt tehokäyttöön

  Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne on sulkenut ihmiset koteihinsa ja samalla siirtänyt meidät verkkoon. Sosiaalisen median kanavia käytetään nyt enemmän kuin koskaan, Facebookilta kerrotaan, että käyttömäärät ovat kasvaneet valtavasti viimeisten viikkojen aikana.

  Lue lisää
 • Outi ja Laura suorittivat arvostetun Facebook-sertifikaatin
  28.11.2019
  Facebook-mainontaa ei tehdä arvailemalla

  Facebook on tehokas mainonnan kanava sekä b2b- että b2c -yrityksille. Facebook-mainontaa ei kuitenkaan tehdä arvailemalla, vaan se vaatii tarkkaa osaamista, jotta mainonnasta saadaan riittävän hyviä tuloksia. Todentaaksemme, että Fonectan Facebook-osaaminen on mahdollisimman korkealla taholla, suoritti kaksi Fonectan asiantuntijaa Facebookin arvostetut sertifikaatit.

  Lue lisää