Fonecta Chat

Pyydä tarjous yrityksellesi!

chat-palvelu

Chat tuo lisää myyntiä verkkosivuilta

Chat ja kotisivut ovat hyvä yhdistelmä. Asiakkaat liikkuvat verkossa yhä useammin ilta-aikaan ja viikonloppuisin, eli toimistoaikojen ulkopuolella. Onko yrityksesi läsnä asiakkaillesi silloin, kun he tarvitsevat nopeasti vastauksia?

 

Chat-myyjämme muuttavat kotisivukävijäsi tarjouspyynnöiksi, varauksiksi ja tilauksiksi. Keskimäärin 56 % käymistämme chat-keskusteluista päätyy myyntikontaktiin. Laatumme perustuu vuosien kokemukseen sekä jatkuvaan kehitykseen ja chat-myyjiemme korkeatasoiseen koulutukseen. 

 

"Saimme Fonectan avulla selville, että meidän sivuilla on paljon liikennettä aukioloaikojemme ulkopuolella eli iltaisin ja viikonloppuisin. Fonecta Chat -palvelu toimii meillä todella hyvin, palvelemme asiakkaat, kun heillä on kysyttävää ja chat-palvelun liideistä saamme kauppaa säännöllisesti.” / Hankintajohtaja Arttu Marttila, Metehe Oy.

miksi chat-palvelu?

Palvelu- ja myyntikanava verkossa

Fonecta Chat -palvelun avulla asiakkaasi saavat palvelua juuri silloin, kun he sitä tarvitsevat. Tutkitusti jopa 64 % kuluttajista ja 80 % B2B-ostajista odottaa asiakaspalvelun vastaavan kysymyksiin reaaliajassa. Onko yrityksesi läsnä silloin, kun asiakkaasi sitä kaipaavat?


chat-työntekijä palveluksessasi

Perehdytämme ohjeidesi mukaisesti chat-myyjämme toimimaan yrityksesi palveluksessa. Kartoitamme puolestasi verkkosivukävijöiden tarpeet, suosittelemme tuotteita ja palveluita, teemme lisämyyntiä sekä toimitamme kiinnostuneet myyntikontaktit sinulle.


korkeampaa keskikauppaa

Fonecta Chatin avulla voit kasvattaa myyntiä tekemällä korkeampaa keskikauppaa. Chatissa voit suositella yrityksesi kannattavimpia tuotteita juuri niille asiakkaille, jotka parhaillaan etsivät lisätietoa kyseisistä tuotteista.

CHATBOT PALVELEE 24/7 

Kauttamme saat myös yrityksellesi chatbotin! Chatbot on verkkosivuille lisättävä interaktiivinen chat-ominaisuus, johon on luotu räätälöity palvelupolku vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin. Chatbot voi vastata esimerkiksi usein kysyttyihin kysymyksiin ja keventää näin asiakaspalvelun taakkaa.


Chatbot työskentelee itsenäisesti, ilman taustalla olevaa ihmistä. Tarvittaessa se voidaan myös yhdistää ihmisen tuottamaan chat-palveluun saumattomasti.

Pyydä tarjous yrityksellesi!

hinnoittelu

Fonecta Chatin hinnoittelu perustuu chatissa käymiemme keskustelujen määrään, joista olemme paketoineet eri kokoisia palvelupaketteja. Oikean kokoisen paketin valintaan vaikuttavat mm. sivustosi kävijäliikenne ja kuinka monen arvioimme aloittavat chat-keskustelun. Media-asiantuntijamme avustavat arvioimaan, mikä palvelupaketti sopii yrityksellesi parhaiten.

Pyydä tarjous chat-palvelustamme!

"Chatin kautta alkoi tulla yhteydenottoja."

Juho Rönni, Rönnvikin viinitila

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Fonecta Kontakti

Hinta alkaen

49

€/kk

+ alv

Fonecta Kontaktin avulla ylläpidät yrityksesi ajan tasaisia tietoja lukuisissa verkon kanavissa.

Lue lisää

Google­-mainonta

Hinta alkaen

240

€/kk

+ alv

Lisää näkyvyyttä Googlesta! Kauttamme saat laadukkaat Google-mainonnan kampanjat vankalla ammattitaidolla.

Lue lisää

Hakukone­optimointi

Hinta alkaen

210

€/kk

+ alv

Hakukoneoptimoinnin avulla voit parantaa kotisivujesi sijoitusta Googlen hakutuloksissa.

Lue lisää

Aiheeseen liittyvää tietoa

 • Henna kertoo chatin toiminnasta ja sen kehityksestä
  20.01.2021
  Parempaa asiakaspalvelua chatbotin ja live chatin avulla

  Asiakkaat haluavat tehokkaita ja oikea-aikaisia palvelukokemuksia yrityksiltä, joiden kanssa he ovat tekemisissä. Sen lisäksi, että asiakkaat odottavat saavansa vastauksia sekunneissa, he haluavat vastauksia, silloin kun se heille parhaiten sopii - ajasta tai päivästä riippumatta.

  Lue lisää
 • Fonecta Chat -palvelun yhteydenotoista keskimäärin yli 50% päätyy liidiin tai ostoon
  11.02.2020
  Google ja chat – täydellisen palvelun liitto

  Kun asiakas astuu kivijalkamyymälään, hän odottaa, että liikkeessä on palveluhenkinen henkilökunta valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissä. Mitä paremmin asiakkaan ja myyjän kemiat kohtaavat ja mitä miellyttävämpi ostotilanne asiakkaalle on, sitä todennäköisemmin hän myös palaa asiakkaaksi.

  Kun kivijalkamyymälän lait ovat kaikkien tiedossa, onkin jopa yllättävää, ettei samaa ajatusmallia sovelleta yhtä itsestään selvästi verkossa.

  Lue lisää
 • Kaikki, mitä aina olet halunnut tietää chatista
  23.05.2019
  Markkinointipodcast: Chatin avulla lisää myyntiä

  Miksi chat on tehokas myynnin ja liidihankinnan väline? Miksi asiakkaita ylipäänsä pitäisi palvella chatin kautta, eikö perinteinen sähköposti tai puhelin palvelukanavana riitä? Entä mikä on chatin tulevaisuus - vievätkö robotit työpaikat asiakaspalvelijoilta ja miten tekoäly näkyy chatin kehityksessä? Minna Tuum kysyi Fonectan podcastissa näistä ja monista muista asioista Fonectan Chat -asiantuntija Hanna-Mari Määttäseltä.

  Lue lisää chat-palvelustamme

  Lue lisää