Avaimet käteen -kotisivut

Fonecta kotisivut

valmiit Kotisivut yrityksille ja yhdistyksille

Kotisivut ovat usein ensimmäinen kosketuspinta asiakkaan ja yrityksesi välillä. Kotisivuilta etsitään mm. yrityksen yhteystietoja, aukioloaikoja, tuotteita, palveluita ja hintoja. Yksilölliset kotisivut, jotka on toteutettu tarpeidesi ja toiveidesi mukaan, luovat yrityksestäsi asiantuntevan ja luotettavan kuvan.


Avaimet käteen -kotisivujen suunnittelussa käytössäsi on asiantuntijoidemme kattava osaaminen. Kauttamme saat ammattilaisen suunnittelemat kotisivut, jotka ovat visuaalisesti näyttävät, helppokäyttöiset sekä löytyvät hyvin hakukoneista laadukkaiden sisältöjen ansioista. Tutustu avaimet käteen -palveluumme ja lue asiakkaidemme kokemuksia Fonectan kotisivuista!

palvelun ominaisuudet

kotisivut yritykselle

Kotisivujen suunnittelussa apunasi on ammattilaistemme kattava osaaminen lukuisilta eri toimialoilta. Tarpeidesi mukaan toteutetut kotisivut luovat yrityksestäsi asiantuntevan kuvan, mikä herättää luottamusta asiakkaissasi. Varmistamme, että sivut ovat visuaalisesti näyttävät, helppokäyttöiset ja hakukoneystävälliset. Lisäksi kotisivusi toimivat myös älypuhelimissa ja tableteissa.


laatu ja turvallisuus

Asiantuntijamme luovat kotisivuillesi laadukkaita sisältöjä, jotka edesauttavat sivujen näkyvyyttä hakukoneissa. Kotisivut vastaavat teknisiltä ominaisuuksiltaan hakukoneiden vaatimuksia, jolloin ne löytyvät kattavasti verkon eri hakukoneista, kuten Googlesta. Toteutamme yrityksen verkkosivut viimeisimpien teknisten standardien mukaan ja takaamme korkean turvallisuustason. Kotisivuillamme on asianmukainen SSL-suojaus. 


asiantuntijat apunasi

Fonecta Kotisivut on todellinen avaimet käteen -palvelu, jossa kotisivujen sisältöihin erikoistuneet asiantuntijat luovat kotisivujen ammattimaiset sisältötekstit. Hienotkaan kotisivut ei palvele asiakkaita, jos sisältö ei vastaa heidän odotuksiaan eivätkä he löydä sieltä etsimäänsä tietoa.


Lisäksi lisäämme sivustolle hyvään hakukonenäkyvyyteen välttämättömät metatiedot ja huolehdimme, että kotisivut toimivat aina moitteettomasti. Tarvittaessa teemme päivitykset puolestasi.

yrityksesi näköiset sivut

Kauttamme saat aina yrityksesi näköiset, laadukkaat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut avaimet käteen -pakettina. Otamme suunnittelussa huomioon kaikki kotisivujen kannalta tärkeät seikat aina teknisestä toteutuksesta visuaaliseen ilmeeseen asti.

Ota yhteyttä

sisältö on kotisivujen kulmakivi

Hakukoneystävällisen sisällön ansiosta kotisivut saavat paremman näkyvyyden hakukoneissa. Fonectan sisällöntuotannon ammattilaiset kirjoittavat laadukkaat teksit kotisivujesi sisältösivuille. Jos käytössäsi ei ole kotisivuilla hyödynnettävää kuvamateriaalia, voimme käyttää laadukkaita kuvapankkikuvia sivuston kuvistuksessa. 

Ota yhteyttä

Fonecta Kotisivut - paketit ja hinnat

Tarjoamme laajuudeltaan erilaisia kotisivupaketteja yrityksesi tarpeen mukaan. Kotisivuprojekti sisältää kolmesivuiset kotisivut sisältäen ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen sekä hakukoneystävällisen sisällöntuotannon metatietoineen. Toteutamme koko kotisivuprojektin avaimet käteen -palveluna.

Huolehdimme, että kotisivut toimivat teknisesti oikealla tavalla ja ne löytyvät hakukoneista oikeilla hakusanoilla. Vastaamme sivujen teknisestä toteutuksesta, ylläpidosta ja turvallisuudesta. Sivujen ylläpito sisältää lisäksi verkkotunnuksen sekä sähköpostilaatikon omalla verkkotunnuksella. Voit tehdä sivuille helposti muutoksia itse, mutta tarvittaessa teemme muutokset puolestasi.

Pakettien sisältö

12 kk

24 kk

36 kk

Mobiiliystävällinen ulkoasu

Hakukoneoptimoitu sisältö

Sähköposti

Yhteydenottolomake

Verkkotunnus ja SSL-suojaus

Palvelintila

Kotisivujen ylläpitotyökalu

Oma Fonecta -palvelu

Palvelupaketti S

28 €/kk

12 kk sopimus

25 €/kk

24 kk sopimus

22 €/kk

36 kk sopimus

Fonecta Kotisivut - Lisäpalvelut

Voit valita kotisivuillesi useita lisäpalveluja, joiden avulla sivusto palvelee verkkosivukävijöitä tehokkaammin heidän tarpeidensa mukaan. Fonecta Kotisivuihin lisäät helposti blogi- tai uutiset-osion, kuvagallerian, tarjouspyyntölomakkeen tai esimerkiksi kieliversiot sivustostasi. Saat lisätietoa saatavilla olevista lisäpalveluista ja niiden hinnoista ottamalla yhteyttä kotisivuasiantuntijoihimme. Yhdessä asiantuntijoiden kanssa voimme selvittää kotisivujesi tarpeen ja valita lisäpalvelut tavoitteidesi mukaan.

Testaa kotisivujesi
laatu

Selvitä, miten kotisivusi toimivat ja kiilaa kilpailijoidesi ohi verkossa!

Testaa kotisivut maksutta

"kävijämäärät
ovat nousseet."

Pekka Viik, Laukaan Kattotyö Oy

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Fonecta Chat

Hinta alkaen

231

€/kk

+ alv

Fonecta Chat -palvelun avulla asiakkaaasi saavat palvelua juuri silloin, kun he sitä tarvitsevat.

Lue lisää

Fonecta Kontakti

Hinta alkaen

49

€/kk

+ alv

Fonecta Kontaktin avulla ylläpidät yrityksesi ajan tasaisia tietoja lukuisissa verkon kanavissa.

Lue lisää

Google­-mainonta

Hinta alkaen

220

€/kk

+ alv

Lisää näkyvyyttä Googlesta! Kauttamme saat laadukkaat Google-mainonnan kampanjat vankalla ammattitaidolla.

Lue lisää

Aiheeseen liittyvää tietoa

 • Miksi kaikilla yrityksillä pitäisi olla kotisivut?
  10.08.2018
  Miksi jokaisella yrityksellä tulee olla kotisivut?

  Nykyään jokaisella yrityksellä pitäisi olla hyvät ja toimivat verkkosivut toimialasta huolimatta. Listasimme viisi hyvää syytä, miksi.

  Lue lisää
 • Palvelevatko kotisivusi asiakkaitasi oikein?
  13.03.2018
  Kun sekunnit ratkaisevat – palvelevatko kotisivut asiakkaitasi oikein?

  Kun autosi simahtaa tien varteen, ja lapset on haettava päiväkodista tai töihin on ehdittävä, ylimääräistä aikaa ei ole yhtäkään sekuntia. Hinauspalvelu on saatava paikalle heti, ja autohuolto varattava saman tien. Hienoa, paikallisen autohuollon verkkosivut löytyvät hakukoneen kautta, mutta sivut eivät tunnu latautuvan – kuluu sekunti, kaksi, kolme…

  Viisikin sekuntia tässä tilanteessa tuntuu jo ikuisuudelta, joten palaat hakuun turhautuneena, ja klikkaat toista hakutulosta. Tyytyväisenä huomaat, että toisen toimijan sivut avautuvat nopeasti, ja soittopainike löytyy heti ensimmäisestä näkymästä. Ei aikaakaan, kun autosi on hinattu autohuoltoon, ja ehdit päiväkotiin tai töihin. Autohuollon onnistunut palvelu alkoi nopeista ja käyttäjäystävällisistä verkkosivuista, jonta vastasivat tarpeisiisi juuri oikealla tavalla, oikeaan aikaan.

  Lue lisää
 • Ota täysi hyöty irti kotisivuista
  01.03.2018
  Yritykselläni on kotisivut – kuinka saan niistä täyden hyödyn irti?

  Miksi aikoinaan hankit kotisivut yrityksellesi? Kotisivut tarjoavat tärkeää tietoa yrityksestäsi ja sen palveluista asiakkaillesi, mutta niillä voi myös olla aktiivinen rooli liiketoiminnassasi, ja ennen kaikkea yrityksesi liikevaihdossa. Ne rakentavat osaltaan yrityksesi brändiä, mutta parhaimmillaan voit saada sivujesi kautta sekä uusia asiakkaita että lisää rahaa kassaasi. Siksi on tärkeää, että osaat hyödyntää kotisivusi potentiaalin tehokkaasti, jotta saat niistä kaiken hyödyn irti.

  Lue lisää