Yritysilme ja kotisivut

Fonecta Suosittu

Yritysilme, kotisivut ja löydettävyys - tärkeät asiat kerralla kuntoon

Fonecta Suosittu on palvelukokonaisuus, jonka avulla saat yrityksesi kriittiset perusasiat – yritysilmeen, kotisivut ja löydettävyyden – kerralla kuntoon. Riskittömästi, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Yhdeltä kumppanilta, kiinteään kuukausihintaan.

palvelun ominaisuudet

Fonecta Suosittu säästää aikaasi ja varmistaa, ettei yrityksesi menestys jää markkinoinnin perusasioista kiinni.

Yritysilme

Yrityksesi visuaalinen ilme – logo, värit, fontit, kuvatyyli, esiintymistapa ym. – on usein asiakkaasi ensimmäinen kosketuspinta yritykseesi. Suosittu-pakettiin sisältyy yritysilmeen suunnittelu mainostoimiston ammattilaisten toimesta.


Kotisivut

Saat yritysilmeesi mukaiset, hakukoneystävälliset kotisivut. Mainostoimiston ammattilaiset suunnittelevat sivuillesi visuaalisen ilmeen ja tekstisisällöt, asiantuntija-analyysin ja näkemyksen perusteella.


Google-, Facebook- ja LinkedIn-mainonta

Kun yritysilmeesi ja kotisivusi ovat kunnossa, mainonta digikanavissa nostaa yrityksesi asiakkaiden silmiin ja ohjaa kiinnostuneet kävijät sivuillesi. Saat yrityksesi esiin suosituimmissa digimedioissa, Googlessa, Facebookissa ja LinkedInissä.


Ensivaikutelma ratkaisee

Millaisen ensivaikutelman asiakkaasi saavat yrityksesi nykyisestä ilmeestä? Entä kotisivuista? Valitse Fonecta Suosittu, niin luot yrityksestäsi erottuvan ja hallitun, tavoitteidesi mukaisen vaikutelman.

Pyydä tarjous

Yksi Kumppani, Yksi kiinteä kk-hinta

Ensimmäistä kertaa yrityksellesi on tarjolla tällainen kokonaisuus – yhdeltä asiantuntijakumppanilta, kiinteään kuukausihintaan.

Katso video

Fonecta Suosittu

Fonecta Suosittu sisältää yritysilmeesi ja kotisivujesi suunnittelun ja toteutuksen. Mainonta-lisäosan avulla täydennät Suosittua Google- ja Facebook-mainonnalla.

Fonecta Suosittu - palvelun sisältö

Asiantuntijan analyysi ja näkemys

Saat kartoituksen, joka toimii perustana kaikelle yrityksesi kommunikaatiolle.

Lue lisää

Projekti käynnistyy yrityksesi ja mainostoimiston yhteisellä workshop-palaverilla (kesto 2-3 h). Palaverissa mainostoimisto suorittaa nykytila-analyysin, ja antaa sen perusteella näkemyksen ja suositukset.

Workshopin tyypillinen sisältö:

Liiketoiminta, tuotteet, kilpailuympäristö
 • Mitä yritys on ja mitä se tekee?
 • Tuotteet ja palvelut, niiden edut ja hyödyt
 • Kohderyhmät
 • Kilpailijat ja kilpailutilanne, erottuminen
 • Lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteet
 • Brändin tavoitepersoona
Yritysilme, kotisivut
 • Yritysilmeen uudistamistarpeet
 • Kotisivujen tekstisisältöihin liittyvät asiat
Lopputulos:

Saat näkemyksen yrityksesi esiintymisen ja puheen tavasta, lupauksesta, mahdollisesta sloganista ym. keskeisistä elementeistä. Näkemys toimii perustana yrityksesi kaikelle kommunikaatiolle jatkossa.

Yritysilme

Suunnittelemme yrityksellesi erottuvan, tavoitteidesi mukaisen visuaalisen ilmeen.

Lue lisää

Mainostoimiston ammattilaiset suunnittelevat analyysin ja näkemyksen perusteella yritysilmeen, joka tukee yrityksesi vahvuuksia ja toimintaperiaatteita.

Kokonaisuuteen kuuluvat elementit:

 • Logo (vaihtoehtoisesti uusi logo, vanhan logon päivitys tai vanhan logon säilyttäminen)
 • Värimaailma
 • Graafiset elementit
 • Fontit
 • Kuvatyyli
 • Luonnoksia ilmeen käytöstä sovitusti enintään 5 kappaletta. Esimerkiksi käyntikortit, lomakkeet, ppt-pohjat, asujen ja ajoneuvojen ilme. Lopullisten paino- ym. aineistojen teko erillisen kustannusarvion mukaisesti.

Työn tuloksena yrityksesi saa graafisen ohjeiston, joka sisältää määritykset yllämainituista elementeistä. Graafinen ohjeisto toimitetaan digitaaliseen muotoon tallennettuna (PDF).

Kotisivut

Ammattilaiset toteuttavat hakukoneystävälliset kotisivusi avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

Uudet, hakukoneystävälliset kotisivut ammattilaisten toteuttamina alusta loppuun. Sisältää sekä visuaalisen suunnittelun että tekstisuunnittelun. Kotisivut näyttävät hyviltä sekä pöytäkoneen, tabletin että mobiililaitteen näytöillä.

Kokonaisuuteen sisältyy:
 • Kotisivujen visuaalinen suunnittelu sekä tekstisuunnittelu (max 10 sivupohjaa). Mahdollisen asiantuntijasisällön toimittaa asiakas.
 • Kotisivujen tekninen toteutus ja julkaisu
 • Kotisivujen ylläpito ja julkaisujärjestelmä
 • Projektinjohtopalvelut
 • Fonecta-palvelupaketti kotisivujen ylläpitoon

950 €/kk

Hinta alkaen
24 kk sopimus

Mainonta-lisäosan sisältö

Mediasuunnitelma ja markinnoinnin vuosikello

Laadimme kanssasi suunnitelma, joka tukee yrityksesi löydettävyyttä ja myyntiä.

Lue lisää

Teemme yhdessä yrityksesi kanssa mediasuunnitelman, joka tukee yrityksesi löydettävyyttä ja myyntiä. Tarjoamme käyttöösi suosituimmat digimediat, Googlen, Facebookin ja LinkedInin, joissa viestisi voidaan kohdistaa tarkasti haluamallesi kohderyhmälle.

Fonecta toimittaa yrityksellesi markkinoinnin vuosikellon, jossa toimenpiteet esitetään havainnollisesti. Yritykselläsi on mahdollisuus käyttää markkinoinnin vuosikelloa myös omien markkinointitoimenpiteiden ylläpitämiseen.

Google, Facebook ja LinkedIn

Nostamme yrityksesi esiin suosituimmissa ja tehokkaimmissa digikanavissa.

Lue lisää

Mainonta-lisäosaan sisältyy löydettävyyttäsi parantava ja myyntiäsi lisäävä mainonta maailman suosituimmissa digimedioissa. Google-hakusanamainonta sekä Facebook- ja LinkedIn-mainonta ovat kustannustehokkaita ja tarkkaan kohdennettavissa. Tavoitat juuri sinun yrityksellesi tärkeät kohderyhmät, ja ohjeet heidät kotisivuillesi. 

Palveluun sisältyy lisäksi Fonecta Kontakti -palvelu, joka pitää yrityksesi tärkeät tiedot ajan tasalla. Erityisen tärkeitä hakukoneille ovat ns. NAP-tiedot (name, address, phone) sekä aukioloajat. Elleivät ne ole ajan tasalla, voit jäädä kokonaan hakutulosten ulkopuolelle.

Palveluun sisältyy:
 • Google-hakusanamainonta
 • Facebook-mainonta
 • LinkedIn-mainonta
 • Fonecta Kontakti -palvelu

Mainostuotanto

Kuukausihintaan sisältyy Google-, Facebook-, ja LinkedIn-mainostesi suunnittelu ja toteutus.

Lue lisää

Mainonta-lisäosan mainostuotannolla tarkoitetaan Google-, Facebook- ja LinkedIn-mainostesi suunnittelua ja toteutusta. Ne sisältyvät palvelun hintaan. Fonecta Suosittu -asiakkaana saat 10 % keskittämisalennuksen kaikesta mainostuotannosta.

Laadimme Google-, Facebook- ja LinkedIn-mainoksesi joustavasti toimeksiantosi pohjalta. Sinua palvelevat kokeneet projektipäällikkömme, jotka pitävät langat käsissään, avaimet käteen -periaatteella.

+700 €/kk

Hinta alkaen
24 kk sopimus

Fonecta Suosittu ja mainonta-lisäosa yhteensä

1650 €/kk

Hinta alkaen
24 kk sopimus

Testaa nykyiset kotisivusi

Selvitä maksutta, miten nykyiset kotisivusi toimivat toimialasi kotisivuihin verrattuna. Klikkaa sisään testiin, saat tulokset sähköpostiisi linkkinä.

Testaa kotisivut maksutta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Fonecta Chat

Hinta alkaen

231

€/kk

+ alv

Fonecta Chat -palvelun avulla asiakkaaasi saavat palvelua juuri silloin, kun he sitä tarvitsevat.

Lue lisää

Fonecta Kontakti

Hinta alkaen

49

€/kk

+ alv

Fonecta Kontaktin avulla ylläpidät yrityksesi ajan tasaisia tietoja lukuisissa verkon kanavissa.

Lue lisää

Google­-mainonta

Hinta alkaen

240

€/kk

+ alv

Lisää näkyvyyttä Googlesta! Kauttamme saat laadukkaat Google-mainonnan kampanjat vankalla ammattitaidolla.

Lue lisää

Aiheeseen liittyvää tietoa

 • Fonecta - Sisältömarkkinoinnin opas
  19.03.2018
  Tilaa opas sisältömarkkinointiin

  Parhaimmillaan saat sisältömarkkinoinnista merkittävää lisäarvoa yrityksesi toiminnalle. Miten hyödynnät sisältömarkkinointia tehostamaan yrityksesi toimintaa? Millaisia sisältöjä sinun yrittäjänä tulisi eri kanaviin tuottaa, ja mistä tiedät, mitkä kanavat ovat sinun yrityksellesi ne parhaat? Kokosimme oppaaseen keskeiset vinkit sisältömarkkinointiin.

  Lue lisää
 • Näin saat parhaat tehot irti Facebookista ja kotisivuista
  13.02.2018
  Miten hyödynnät yrityksesi kotisivut ja Facebook-sivut parhaiten? Lue vinkit!

  Yrityksen kotisivut ovat kaiken digitaalisen markkinoinnin lähtökohta, jota sosiaalinen media, esimerkiksi Facebook, tukee. Kuinka nämä kaksi erilaista kanavaa saadaan toimimaan synergiassa ja tuomaan yrityksellesi maksimaalisen hyödyn? Lue helpot vinkit!

  Lue lisää
 • Fonecta Digikuntoon tilaisuus Joensuussa. Kuvassa yrittäjät Hillevi Turunen ja Kati Hyttinen, sekä myyntipäällikkö Petteri Lyytinen Fonectalta.
  21.03.2017
  Miksi digikunto on tärkeä – yrittäjät kertovat

  Paikalla oli myös kaksi paikallista yrittäjää kertomassa omista kokemuksistaan digitaalisen markkinoinnin ja myynnin saralla. Hillevi Turunen ja Kati Hyttinen asettuivat Fonectan Petteri Lyytisen piinapenkkiin kertomaan millaisiin haasteisiin he ovat omissa yrityksissään törmänneet, ja miten ovat näitä haasteita ratkoneet.

  Lue lisää