Palvelut

Data ja analytiikka

Data ja analytiikka

Ymmärrä asiakkaitasi paremmin ja hyödynnä dataa markkinoinnissa! Data- ja analytiikkaratkaisujemme avulla voit tehostaa yrityksesi myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun toimenpiteitä. Tarjoamme yrityksesi käyttöön ylivoimaisen valikoiman erilaisia datalähteitä, joiden avulla voit vahvistaa asiakasymmärrystä ja saada olennaista tietoa tärkeimmistä kohderyhmistä. Kohdennetun markkinoinnin avulla datasta muodostuu olennainen kilpailutekijä.


Dataohjatun markkinoinnin edellytyksenä on ajantasainen asiakasrekisteri. Syvää asiakasymmärrystä syntyy kuitenkin vasta, kun omaa asiakasrekisteriä täydennetään monipuolisilla ja laadukkailla tietolähteillä. Kerrytä ymmärrystä asiakkaiden taustoista, tarpeista ja motiiveista datan avulla. Analysoi asiakasrekisterisi, jotta voit tehostaa yrityksesi palveluprosesseja, myyntiä ja markkinointia.

Autamme yritystäsi kohdentamaan asiakasta puhuttelevan sisällön juuri oikeille kohderyhmille monikanavaisesti. Tarjoamme käyttöösi laajan asiantuntijajoukon sekä perinteiset että digitaaliset kanavat.

Ajantasainen asiakasrekisteri tehostaa myynnin, markinnoinnin ja asiakaspalvelun toimenpiteitä.

Lue lisää

Rikasteet auttavat yritystäsi ymmärtämään asiakkaiden asenteita, tarpeita ja ostopäätöksiä.

Lue lisää

Asiakasanalyysi antaa yrityksellesi kattavan kuvan siitä, minkälaisia asiakkaasi ovat taustoiltaan.

Lue lisää

Maksuton työkalu kertoo millaisia yrityksesi verkkosivukävijät ovat ja voit kohdentaa heille kiinnostavaa sisältöä ja mainontaa.

Lue lisää

Kohderyhmäpalvelun avulla tavoitat yritykset ja niiden päättäjät markkinointisi ja myyntisi tueksi.

Lue lisää