Palvelut yrityksille

Onpa hienoa saada sinut tänne! Tulit varmaankin siksi, että haluat varmistaa yrityksesi kattavan näkyvyyden verkossa, kasvattaa myyntiä tai hankkia lisää asiakkaita. Ehkä haluat näitä kaikkia, ja se on myös aivan sallittua – ja vieläpä mahdollista!

 

Meillä yrityksesi menestyksen eteen tekee töitä innostunut, timantinkovista asiantuntijoista koostuva tiimi. Hallitsemme kaikki mainonnan ja markkinoinnin keinot ja välineet, oli kyse sitten menestyksekkäiden, asiakkaan näköisten verkkosivujen tekemisestä tai vaikkapa tuloksekkaasta LinkedIn-mainonnasta.

 

Hyvän kahvin lisäksi rintaamme lämmittää asiakkaidemme menestys. Siksi emme myy palvelujamme pelkästä myymisen ilosta, vaan haluamme löytää juuri sinun yrityksellesi sopivimmat markkinoinnin muodot ja kanavat.

 

Alta löydät kaikki palvelumme yrityksille. Tutustu rauhassa, ja kysy meiltä lisää!

Ammattilaisemme suunnittelevat laadukkaat ja käyttäjäystävälliset kotisivut yrityksellenne tai yhdistyksellenne. Hinta alkaen 32 €/kk.

Lue lisää

Nykyaikainen, helppokäyttöinen verkkokauppa takaa, että asiakkaasi voivat valita ostaa siellä, missä he haluavat. Hinta alkaen 59 €/kk.

Lue lisää

Suunnitteletko verkkosivut mieluummin itse? Toteuta näyttävät kotisivut helposti kotisivukoneen avulla. Hinta alkaen 17,90 €/kk.

Lue lisää

Hakukoneoptimointi auttaa kotisivujasi sijoittumaan korkeammalle Googlen luonnollisissa hakutuloksissa. Hinta alkaen 210 €/kk.

Lue lisää

Fonecta Kontaktin ansiosta yrityksesi tiedot ovat aina ajan tasalla ja saatavilla kaikissa verkon tärkeimmissä kanavissa. Startti­-paketti 49 €/kk.

Lue lisää

Verkkolöydettävyyden haasteeseen erityisesti monitoimipaikkaisten yritysten tai julkishallinnon organisaatioiden kohdalla vastaa Fonecta Kontakti Pro.

Lue lisää

Tuloksekas Google-mainonta vaatii aikaa ja ammattitaitoa. Luomme tehokkaat kampanjat, joilla saavutatte tavoitteenne!

Hinta alkaen 275 €/kk.

Lue lisää

Tavoita uusia kohderyhmiä video- tai kuvamainonnalla some-suosikeissa, Facebookissa ja Instagramissa. Hinta alkaen 275 €/kk.

Lue lisää

LinkedIn tarjoaa huikeat mahdollisuudet mainostaa tarkkaan rajatuille kohderyhmille. Valitse avaimet käteen -paketti tai toteuta LinkedIn -kampanjasi itse.

Lue lisää

Ohjelmallisen ostamisen kautta yrityksesi tavoittaa tärkeitä kohderyhmiä laajasti verkon eri kanavissa - myös Spotifyssa! Hinta alkaen 3000 €/kk.

Lue lisää

On tärkeää, että asiakkaasi saavat vastauksia kysymyksiinsä reaaliajassa. Fonecta Chat on toimiva lisämyynnin kanava toimistoaikojen ulkopuolella.

Lue lisää

Konversio-optimoinnissa (CRO) parannetaan verkkosivujen toimivuutta ja ostopolkuja. Tyytyväisemmistä kävijöistä tulee entistä helpommin asiakkaita.

Lue lisää