Tilaa Fonecta Kontakti

Paranna näkyvyyttäsi, ota käyttöösi UKKO Diginäkyvyys - powered by Fonecta Kontakti 

Fonecta Kontakti on helppokäyttöinen työkalu, jolla voi varmistaa, että yrityksen yhteys- ja sijaintitiedot ovat kunnossa verkon eri hakukanavissa. Voit lukea palvelusta lisää täällä. Tämä palvelu on räätälöity UKKO Toiminimiyrittäjyyden asiakkaille. Tilaa palvelu täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen.

Fonecta Kontakti Startti -palvelun sisältö:

  • Helppokäyttöinen työkalu yrityksesi tietojen hallinnointiin.
  • Fonecta Kontakti -työkalun käyttöönottopalvelu.
  • Fonectan avainsanapaketti (1 kpl). Fonectan avainsanat auttavat yritystäsi tulemaan valituksi Fonectan kanavissa tehdyissä hauissa. Avainsanojen perusteella pystyt kertomaan esimerkiksi toiminta-alueestasi ja palveluistasi laajemmin, jolloin yrityksesi löytyy näissäkin hauissa Fonectan kanavissa. Avainsanapaketti sisältää 20 avainsanaa.

Halutessasi voit ostaa lisäpalveluna Fonectan Kontaktikortteja - tarjoamme nämä sinulle puoleen hintaan! Kontaktikortti on digitaalinen käyntikortti, jonka avulla voit auttaa omia asiakkaitasi löytämään oikean yhteyshenkilön tai palvelunumeron tiedot Fonectan kanavissa. Vastaat itse Kontaktikorttien tietojen oikeellisuudesta ja päivityksestä sekä tietojen julkaisuun tarvittavien suostumusten keräämisestä.

Palveluiden hinnat:

  • UKKO Diginäkyvyys - powered by Fonecta Kontakti: 49 € / kk.
  • Fonecta Kontaktikortti: 4,50 € / kk. (-50%, normaalihinta 9 €/kk, voimassa toistaiseksi.)

Tilausta koskeva sopimus syntyy, kun Fonecta on toimittanut sinulle tilausvahvistuksen. Voit tutustua ennakolta tilaukseen sovellettaviin Fonectan yleisiin sopimusehtoihin täällä. Sopimus on voimassa vähintään kahdentoista (12) kuukauden määräajan. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu automaattisesti seuraavan kahdentoista (12) kuukauden ajan, ellei palvelua irtisanota päättymään vähintään yksi (1) kuukausi ennen seuraavan kahdentoista (12) kuukauden kauden alkua. Määräaika alkaa siitä hetkestä, kun palvelun laskutus käynnistetään. Tilauksella on 10 päivän peruutusoikeus.

 

Tilauksen jälkeen Fonectan asiantuntija julkaisee yrityksesi tiedot palvelussa ja on tämän jälkeen yhteydessä puhelimitse palvelun kaikkien ominaisuuksien käyttöönottamiseksi. Fonecta toimittaa palvelun käyttäjätunnukset antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palvelun laskutus käynnistetään, kun yrityksesi tiedot on julkaistu palvelussa. Palvelu laskutetaan kuukausittain etukäteen.

Tilaa palvelu täyttämällä tietosi tähän lomakkeeseen

Yrityksen tiedot

Yhteyshenkilön tiedot

Laskutustiedot

Yrityksen markkinointitiedot

Kyllä
Ei
* tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.