LinkedIn-materiaalipankki

LinkedIn-materiaalipankista löydät kaiken tarvitsemasi tiedon LinkedIn-mainonnan toteutukseen. Materiaalipankista löydät vinkkejä, oppaita ja tallenteita, joiden avulla rakennat toimivat yrityssivut ja teet tehokasta mainontaa. Jos kaipaat apua mainonnan toteutuksessa tai syventävää koulutusta, löydät lisätietoa näistä palveluistamme alempaa.

 

Fonecta on Suomena ainoa virallinen LinkedIn-mainonnan kumppani. Kumppanuuden avulla voimme tarjota asiakkaillemme LinkedIn-syväosaamista. Kumppanuus mahdollistaa asiakkaillemme monipuoliset työkalut, tehokkaamman mainonnan toteuttamisen sekä uusimpien ominaisuuksien hyödyntämisen.

 

Päivitämme materiaalipankkiin uutta sisältöä jatkuvasti, joten jos et vielä löytänyt etsimääsi sisältöä, pyrimme tuomaan sen käyttöösi mahdollisimman pian.

 

Tilaa LinkedIn-uutiskirje

Haluatko kutsun maksuttomiin LinkedIn koulutuksiin ja kuulla LinkedInin uusista ominaisuuksista, päivityksistä sekä muista ajankohtaisista asioista? Uutiskirjeemme tilaamalla saat kaiken tärkeän tiedon sähköpostiisi.

Laita ensin yrityssivut, oma profiili ja orgaaninen sisältö kuntoon

Onnistuneen LinkedIn-mainonnan perustana on

laadukkaat yrityssivut ja monipuolinen sisältö.

 

Katso ohjeet

Aloita LinkedIn-mainonta yrityksesi tunnettuuden kasvattamisella

Täältä löydät kattavasti lisätietoa brändimainonnasta ja LinkedIn-mainonnan peruselementeistä.

Katso ohjeet

Rakenna toimiva, oikeille päättäjille kohdennettu mainoskampanja

Täältä löydät kaiken tarvitsemasi tiedon kampanjan rakentamisesta ja Campaign Managerin käytöstä.

 

Katso ohjeet

Ota mainonnasta kaikki tehot irti, generoi liidejä ja mittaa konversioita

Täältä löydät kaiken tarvitsemasi tiedon taktisesta mainonnasta ja liidien keräämisestä osaamisesi syventämiseksi.

Katso ohjeet

Fonectan LinkedIn-palvelut

 

Ulkoista meille – avaimet käteen

Säästä aikaa ja vaivaa, ja ulkoista mainoskampanjasi toteutus Fonectan palkituille LinkedIn-asiantuntijoille.

 

Saat maan parhaan osaamisen ja paikallistuntemuksen lisäksi käyttöösi työkaluja, joita muilla mainonnan tekijöillä ei ole saatavilla. Hyödyt erikoiskohderyhmistä sekä erilaisista analyyseista ja raporteista, joita tuotamme tehostaaksemme sekä kehittääksemme LinkedIn-mainontaa entisestään. Tarjoamme suomenkielisen tuen esimerkiksi teknisiin kysymyksiin tai ongelmatilanteissa.

Pyydä tarjous

Fonecta Akatemia LinkedIn-koulutukset

Opi suunnittelemaan sekä toteuttamaan LinkedIn-mainontaa samoilla taktiikoilla ja parhailla käytännöillä, joita palkittu tiimimme käyttää asiakkaisiimme.

 

Koulutuksiamme ovat hyödyntäneet niin globaalit kuin paikalliset mainostajat. Tarjoamme asiakkaidemme inhouse-tiimeille LinkedIn-koulutuksia kattavasti aihealueittain sekä mainonnan tehokkaasta hyödyntämisestä että orgaanisen sivun ja vaikuttavan sisällön kehittämisestä.

Ota yhteyttä koulutustarpeistanne