MITÄ TAHANSA MYYTKIN, löydämme sinulle ASIAKKAAN

LUNASTA YRITYKSELLESI MAKSUTON LINKEDIN-MAINONNAN KONSULTAATIO!

Konsultaatiossa käymme läpi LinkedIn-mainonnan mahdollisuuksia yrityksesi liiketoiminnassa. Konsultaatio sisältää myös yrityksesi seuraaja- ja kilpailija-analyysit*.

Maksuttomat LinkedIn-analyysit kertovat tietoa seuraajistasi ja kilpailijoistasi. Miltä toimialoilta ja mistä yrityksistä seuraajasi tulevat? Kumpi pärjää LinkedInissä paremmin, sinä vai kilpailijasi?


MITÄ MAHDOLLISUUKSIA LINKEDIN-MAINONTA TARJOAA SINUN YRITYKSELLESI? HYÖDYNNÄ ASIANTUNTIJAN KONSULTAATIO!

*Yritykselläsi tulee olla LinkedIn-yrityssivu

LinkedIn on ylivertainen mainoskanava yritysmarkkinoinnissa - niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Olemme Suomen ainoa virallinen LinkedIn Marketing Solution -kumppani. Meillä on tarvittavat työkalut ja osaaminen, sinulla myytävä palvelu.

YRITYSMAAILMAN SOME

LinkedInissä tavoitat henkilöitä esimerkiksi yritysten, titteleiden, toimialojen tai työkokemuksen mukaan. Käyttäjät hakevat tietoa toimialastaan, oppivat uusia taitoja, kuuntelevat vaikuttajien mielipiteitä ja hakevat asiantuntijoiden neuvoa. Mitä sinä tarjoat yrityksestäsi kiinnostuneille?

Mainosta perinteisesti uutisvirrassa tai lähetä vaikkapa viesti käyttäjän postilaatikkoon – kansainvälisesti tai omalla alueellasi. Pystytämme mainostilin puolestasi maksutta, vaikka hyödyntäisit ammattitaitoamme ja työkalujamme vain siltä osin kuin niitä tarvitset.

Palkittu LinkedIn-mainostiimi

Suomen ainoana virallisena Marketing Solutions partnerina Fonecta tarjoaa osaamista ja asiantuntijuutta, jota et muualta saa.


Meillä on kokemus sekä Suomen markkinasta että kansainvälisestä mainonnasta, mutta myös eri kohderyhmistä ja toimialaoista. Lisäksi vuosien myötä kertynyt toimialakohtainen ja alueellinen tuntemuksemme takaa mainonnan tuloksellisuuden. LinkedIn on palkinnut Fonectan useampana vuotena peräkkäin ansioituneesta työstään kansainvälisissä kilpailuissa. Vuonna 2020 Fonecta voitti Marketing Partner Awards -kilpailun pääpalkinnon parhaana LinkedIn-kumppanina.

2020

  • Paras LinkedIn-kumppani, Partner Champion 2020.

2019

  • Most Valuable Player -palkinto 2019
  • Salla Vainionpää, henkilökohtainen Collaboration-palkinto 2019

2018

  • Partner Champion Runner Up -palkinto 2018
  • Largest Deal -palkinto 2018

2017

  • Paras mainostuotantotiimi 2017